Γιατί οι «κούκλοι» δεν είναι η λύση…

Γιατί οι «κούκλοι» δεν είναι η λύση…

Τι διαφορές έχει ο άντρας που θέλει να μοιάζει με μοντέλο της Κάλβιν Κλάην από εκείνον που έχει να αγοράσει παντελόνι ένα χρόνο;

Η εξωτερική εμφάνιση είναι το πρώτο ερέθισμα, καλώς ή κακώς. Και έτσι τείνουμε να μένουμε σε αυτό και μετά να τυφλωνόμαστε. Δυστυχώς όμως, οι άνθρωποι που συνήθως μαγνητίζουν το βλέμμα σου δεν είναι απλώς όμορφοι, είναι και λίγο ψώνια –είναι αυτοί που βλέπεις στα σόσιαλ και λες «ουάου». Μήπως ήρθε ο καιρός να στρέψεις το βλέμμα σου αλλού;

Δεν ακολουθεί το πλήθος

Συνήθως οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να δίνουν την εικόνα του μοντέλου, είναι και λιγάκι πιο ρηχοί γενικότερα στη ζωή τους. Καλοφτιαγμένα μούσια, ιδανικά σφυρηλατημένα σώματα, ρούχα ινσταγκραμικά· ένας τέτοιος άνθρωπος φαίνεται ότι περνάει πολύτιμο χρόνο σε θέματα τα οποία αφορούν μονάχα τη εξωτερική του εικόνα.

Είναι χαμηλών τόνων

Ίσως και να μη σου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι χαμηλών τόνων, ωστόσο αξίζει να τους δώσεις μία ευκαιρία. Ναι, δε θα σε προσεγγίσει με σέξι βλέμμα και αγέρωχο περπάτημα, αλλά είναι πιο πιθανό να έχεις να κάνεις με έναν προσγειωμένο άνθρωπο. Κι έχεις τόσα να μάθεις από έναν τέτοιο άνθρωπο.

Είναι ιδιαίτερος, άρα και πιο ενδιαφέρων

Οι άνθρωποι που δεν ακολουθούν τις επιταγές της μόδας, όσον αφορά τις γυναίκες μιλάμε για το φαινόμενο Καρντάσιαν κι όσον αφορά τους άντρες μιλάμε για το κλασικό πρότυπο μούσι-μούσκουλα, είναι πιο πιθανό να έχουν ήδη βρει τη φάση τους. Ξέρουν ποιο στυλ τους ταιριάζει, δε θα δουν Σταρ Γουόρς για να το κάνουν στόρι στο ίνστα, ούτε θα πάνε στο τάδε μαγαζί επειδή εκεί βρίσκεται τώρα το hype. Για την ακρίβεια, με όρους μάρκετινγκ ένας τέτοιος τύπος λέγεται early adopter, το οποίο σημαίνει ότι ενστερνίζεται μία ανερχόμενη τάση πριν αυτή γίνει αποδεκτή μαζικά.

Είναι πιο πιθανό να σε ακούει όταν μιλάς

Οι άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να βλέπουν στα μάτια των άλλων τον θαυμασμό προς το πρόσωπό τους, είναι λιγάκι πιο πιθανό να μην έχουν μάθει να ακούν. Ναι, σαφώς και υπάρχουν οι εξαιρέσεις, ωστόσο ένας άνθρωπος που έχει μάθει να ασχολείται με την εικόνα του και να τον θαυμάζουν γι’ αυτό, είναι πιο πιθανό να μην έχει μάθει να ακούει.

Είναι πιο πιθανό να μη σε κρίνει για τα δικά σου ενδιαφέροντα

Έστω ότι σου αρέσει το θέατρο, τα βιβλία, οι κουλτουριάρικες ταινίες ή το πλέξιμο· ο επιφανειακά σέξι τύπος ίσως και μην ενδιαφέρεται για τίποτα από αυτά και ίσα-ίσα (ενώ βαθιά μέσα του ξέρει ότι το πρόβλημά του είναι ότι δεν τα καταλαβαίνει) τα θεωρεί και ανόητα. Εκείνος που ψάχνεται, μπορεί να μην έχει τις ίδιες προτιμήσεις με εσένα, αλλά, λογικά, το πολύ-πολύ να σε πειράξει καλοπροαίρετα γι’ αυτές.

Έχει πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθεί από την εμφάνισή του

Είναι σούπερ ελκυστικό να έχει κάτι ο σύντροφός σου για το οποίο να μπορείς να τον θαυμάζεις και γενικά να έχει ένα καλλιεργημένο μυαλό. Και ξέρεις πώς καλλιεργείται το μυαλό; Με τα χόμπι και γενικά δείχνοντας ενδιαφέρον για οτιδήποτε άλλο πέρα από την εμφάνιση. Μόλις ανακαλύψεις αυτόν τον δρόμο, δύσκολα να ξαναδιαβαίνεις τον δρόμο της επιτηδευμένης εμφάνισης.

Είναι πιο πιθανό να μην νιώθει την ανάγκη να κρύψει ποιος είναι πραγματικά

Κοίτα, οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την εξωτερική τους εικόνα και μόνο αυτή, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν αυτό το προφίλ σε συνδυασμό με μία προσωπικότητα που σε κοιτάει αφ υψηλού. Οι πιθανότητες λένε ότι θα αργήσεις να δεις τον πραγματικό σου εαυτό –κι αυτό δεν έχει πλάκα.

Πηγή: In2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ