Δέχεσαι Greek καμάκι; Αυτές είναι οι σωστές απαντήσεις…

Δέχεσαι Greek καμάκι; Αυτές είναι οι σωστές απαντήσεις…

Ο γκρικ λάβερ ή αλλιώς γυπαετός δεν ξαποσταίνει. Βρίσκεται πάντα σε επαγρύπνιση, έτοιμος να την πέσει σε όποιο θηλυκό βρίσκεται στο πέρασμά του.

To greek kamaki θα έλεγε κανείς ότι αποτελεί trademark για την ελληνική τουριστική βιομηχανία. Ταξιδιωτικές ιστοσελίδες όπως αυτή ,προειδοποιούν τις τουρίστριες που επισκέπτονται τα ελληνικά χώματα για το τι είναι το greek kamaki και πώς να το ξεχωρίσεις.

Όσον αφορά την εσωτερική κατανάλωση, ο γκρηκ λάβερ τη χειμερινή περίοδο, δεν πέφτει σε νάρκη, πρέπει να παραμείνει ακμαίος κι όχι να σκουριάσει. Ανεπιτυχώς, εφαρμόζει τις εμπνευσμένες ατάκες του στον ντόπιο θηλυκό πληθυσμό. Επειδή δεν βρισκόμαστε όμως στα 80s και ο γκρηκ λάβερ έχει κουράσει, πρέπει να συνταχθεί ένα αποτελεσματικό αμυντικό σύστημα.

Το μυστικό με τον γκρηκ λάβερ είναι να μη γίνεις αγενής. Βλέπει την αγένεια σαν κάποιου είδους πρόκληση κι όταν δει ότι δεν «πέφτεις» θα σου χαλάσει τη βραδιά με φρασεολογίες όπως «Ανοργασμικιά» και «Γέμισε ο τόπος φεμινίστριες». Είναι κατανοητό ότι εκείνη τη στιγμή ίσως και να μην κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να απαντήσεις αναλόγως, ωστόσο εμείς οφείλουμε να σου πούμε ότι μπορείς να το διασκεδάσεις.

Πληρωμένες απαντήσεις σε πληρωμένες ερωτήσεις

Ο ψεκασμένος

Ε: Θα πήγαινα μαζί σου μέχρι την άκρη της γης

Α: Είσαι flat earther;

Ο μοιραίος

Ε: Γνωριζόμαστε από κάπου; (ή «κάπου σε έχω ξαναδεί»)

Α: Κι εμένα κάτι μου θυμίζεις. Τον τελευταίο κύκλο του GOT. Δεν έχεις καθόλου έμπνευση.

Ο ιππότης

Ε: Τι κάνει ένα κορίτσι σαν εσένα σε ένα μέρος σαν αυτό;

Α: Αποφεύγει τύπους που λένε κλισέ ατάκες.

Ο Αντουάν ντε Σαιντ-Σεξ-υπερύ

Ε: Μπορώ να σε κάνω την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο.

Α: Πώς; Θα φύγεις;

Ο αδιάκριτος

Ε: Μόνη έχεις έρθει;

Α: Ναι, και μόνη σκοπεύω να φύγω.

Ωραίος κώλος

Η συγκεκριμένη ατάκα είναι διαδεδομένη και έχει ειπωθεί από πολλούς γκρηκ λάβερς. Το κρίμα με αυτήν την φράση είναι ότι είναι τόσο ειλικρινής που σε αποστομώνει. Όχι πια. Έστω λοιπόν ότι έρχεται αιμοδιψές αρσενικό και σου λέει «Έχεις πολύ ωραίο κώλο, το ξέρεις;». Μη κομπλάρεις.

Χρησιμοποίησε τα δικά του όπλα: Ρώτα «Πόνεσες όταν έπεσες από τον ουρανό;» θα σε ρωτήσει «Γιατί;» ή «Τι εννοείς» και εσύ με τη σειρά σου θα απαντήσεις «Γιατί είσαι γυπαετός χωρίς φτερά».

Πληρωμένες απαντήσεις πασπαρτού

Δεν μιλάς ελληνικά

Χρειάζεσαι λίγη προετοιμασία για να το πετύχεις αυτό, θα σου πάρει μόλις πέντε λεπτά. Επίλεξε μία χώρα από την οποία θα μπορούσες να κατάγεσαι και μάθε στην επίσημη γλώσσα της πώς λέγεται το «Δε μιλάω ελληνικά». Το πιο πιθανό είναι να σου απαντήσει κάτι όπως “English? English?”. Γνέψε αρνητικά και επέστρεψε στο ποτό σου.

Πιάσε την κουβέντα

Ορισμένοι λένε ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Κόψ’ τον από πάνω μέχρι κάτω και κάνε μία γρήγορη ψυχομέτρηση. Αν φοράει γαλάζιο ανοιχτό μέχρι τον αφαλό πουκάμισο είναι πολύ πιθανό να του αρέσουν τα ελληνικά και η τελευταία ταινία που είδε, στην καλύτερη, να είναι το Bachelor. Άρχισε να μιλάς για ακαταλαβίστικα πράγματα: ρώτα τον πώς του φάνηκαν η τριλογία «Τρία Χρώματα» του Κισλόφσκι, πώς του φαίνεται το πείραμα του Laurance με το πάντρεμα ηλεκτρονικής και τζαζ ή αν θα πάει στις επερχόμενες συναυλίες του ΚΠΙΣΝ. Λογικά θα βρει δικαιολογία και θα φύγει από μόνος του.

Απάντησε στα βλάχικα

Παίρνεις κάποιο ρίσκο με αυτήν τη δοκιμή, αλλά αξίζει τον κόπο. Βρισκόμαστε και πάλι στην ίδια συνθήκη, μπαρ, ποτό και λοιπά. Πλησιάζει ελληνικό ατόφιο αρσενικό και λέει τα δικά του. Ένας πολύ εύκολος τρόπος να τον αποφύγεις, είναι να αρχίσεις μιλάς με «νιιι», «λιιι» και «ου». Αυτή η μέθοδος έχει 80% επιτυχία.

Οι επίκαιρες

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις με κάτι επίκαιρο, με λέξεις οι οποίες προκαλούν δυσφορία.

α. «Η τοξική σου αρρενωπότητα βιάζει τον προσωπικό μου χώρο».

Β. «Έχεις ένα λεπτό να σου μιλήσω για τη Herbalife;».

Βεβαίως, να θυμάσαι ότι καμία ατάκα δεν εγγυάται την αποθάρρυνση του παραδοσιακού γκρηκ λάβερ.

Πηγή: www.in2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ