Την σταμάτησε η τροχαία γιατί είχε… άλογο «συνοδηγό»

Την σταμάτησε η τροχαία γιατί είχε… άλογο «συνοδηγό»

Ένα από τα πιο παράξενα και όμως αληθινά περιστατικά αντίκρισαν οι αστυνομικοί της τροχαίας στην Γαλλία, όταν μία γυναίκα μετέφερε με το αυτοκίνητό της ένα... άλογο.

Ένα από τα πιο παράξενα και όμως αληθινά περιστατικά αντίκρισαν οι αστυνομικοί της τροχαίας στην Γαλλία, όταν μία γυναίκα μετέφερε με το αυτοκίνητό της ένα… άλογο.

Όπως αναφέρεται και στον επίσημο λογαριασμό της γαλλικής αστυνομίας στο Twitter, οι αστυνομικοί σταμάτησαν έκπληκτοι ένα μικρό αυτοκίνητο στο δρόμο ανάμεσα στην πόλη La Ciotat και στην Μασσαλία, καθώς στην πλευρά του συνοδηγού καθόταν ένα… πόνυ.

Το άλογο – πόνυ, ηλικίας ενός έτους, ανήκει στην ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η οποία είναι εκπαιδεύτρια αλόγων – πόνυ, με ειδίκευση στο να χρησιμοποιεί το άλογο ώστε να βοηθά στην διαδικασία αποκατάστασης ανάπηρων παιδιών.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι η οδηγός – εκπαιδεύτρια είχε αφαιρέσει το κάθισμα του συνοδηγού και είχε τοποθετήσει πάνελ ξύλου μπροστά και πίσω, ώστε να μπορεί να χωρά το πόνυ, διαμορφώνοντας ουσιαστικά το αυτοκίνητο σε μικρό βαν.

Ενδεχομένως αυτή της η κίνηση μπορεί να απέτρεψε τους αστυνομικούς από το να της κόψουν κλήση αλλά τις έκανα συστάσεις να ακολουθεί στο εξής του κανόνες για την μεταφορά ζώων που ισχύουν στην χώρα και να μεταφέρει το άλογο με ειδικό όχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ