Δειξ’ του ότι γουστάρεις με την γλώσσα του σώματος

Δειξ’ του ότι γουστάρεις με την γλώσσα του σώματος

Μπορεί από λόγια να μην παίρνει, αλλά μην ανησυχείς. Υπάρχει μια γλώσσα που μιλάμε όλοι, κι αυτή είναι η γλώσσα του σώματος.

Μερικές φορές, εσύ γουστάρεις. Και νομίζεις ότι το έχεις κάνει ξεκάθαρο. Ανταπόκριση, όμως, δεν βλέπεις. Και δεν είναι ότι η φάση έγινε άβολη, ότι νιώθεις την απόρριψη. Ίσως ο τύπος απλά δεν έχει καταλάβει ότι εσύ καίγεσαι και λιώνεις. Την γλώσσα του σώματος, όμως, την σκέφτηκες;

Άσε μας να σου δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να του δώσεις να καταλάβει (τι συμβαίνει).

Χαμογέλασε

Ένα χαμόγελο λέει πολλά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, ένα χαμόγελο μπορεί να γίνει πολύ πιο άμεσο και… προκλητικό από οτιδήποτε μπορείς να πεις.

Άγγιξέ τον

Χαλαρά. Μην το παρακάνεις, μην φτάσουμε σε παρενόχληση. Η φάση είναι “με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο”, οπότε προσπάθησε κι εσύ να τον αγγίξεις όσο πιο τυχαία και αθώα γίνεται. Λίγο στο μπράτσο, ας πούμε, γελώντας με ένα αστείο του και αμέσως θα του τραβήξεις την προσοχή.

Μην σταυρώνεις τα χέρια

Ό,τι και να κάνεις, τα σταυρωμένα χέρια δείχνουν αμυντική στάση. Στέλνουν vibes που λένε “Άσε με ήσυχη, θα πάρω τους μπάτσους”. Επίσης, καλύπτεις το στήθος σου, που – όπως και να ‘χει – αποτελεί σημείο ενδιαφέροντος.

Πόζαρε λίγο

Και όταν λέμε να ποζάρεις, εννοούμε να έχεις τσεκάρει στον καθρέφτη τις στάσεις που σε κολακεύουν, φροντίζοντας το σώμα σου να είναι χαλαρό. Αν κάθεσαι σφιγμένη, με τον ποπό πεταγμένο προς τα έξω σαν influencer που δεν ξέρει τι κάνει, μάλλον αμήχανη θα μοιάζεις.

Κοίτα τον στα μάτια, χαμήλωσε το βλέμμα

Αυτό δεν θα το εξηγήσουμε. Είναι το ένα κλισέ από τις ρομαντικές ταινίες που όντως πιάνει κάθε φορά. Μπόνους πόντοι για το όλο σέξι-ντροπαλό της κίνησης.

Κάνε κάτι με τα χείλη

Όχι να τα σουφρώσεις. Κάτι πιο ύπουλο, που θα κάνει τον Φρόιντ και την θεωρία της καθήλωσης στο στοματικό στάδιο περήφανους: Παίξε με το καλαμάκι του ποτού σου.

Παίξε και με τα μαλλιά σου

Έχεις μακριά μαλλιά; Έχεις μπούκλες; Μπορείς να βάλεις μια μπούκλα ανάμεσα στα δάχτυλά σου και να την παίξεις; Τότε έχεις την προσοχή του.

Πρόσεχε τα Ο σου

Κάθε φορά που ο φθόγγος Ο βγαίνει από το στόμα σου, φρόντισε το στόμα σου να είναι όσο πιο ανοιχτό γίνεται. Ναι, αυτή είναι μια ακραία σεξουαλική συμβουλή, δεν μας νοιάζει, αλήθεια είναι.

Σκύψε ευλογημένη

Γείρε ελαφρά προς το μέρος του. Θα του δώσεις να καταλάβει υποσυνείδητα ότι θες να βρίσκεσαι πιο κοντά του. «Αχ, δεν σε άκουσα καλά…»

Πηγή: In2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ