Συγκλονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας πρώτη φορά για τον θάνατο της συζύγου του

Συγκλονίζει ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας πρώτη φορά για τον θάνατο της συζύγου του

Τρία ολόκληρα χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος βίωνε ένα πραγματικό δράμα, αλλά προτίμησε να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Όμως τώρα για πρώτη φορά μιλάει για τη μεγάλη απώλεια που τον συγκλόνισε.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης, μερικούς μήνες μετά την απώλεια της συζύγου του Τασούλας η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, μιλάει για τις άγριες στιγμές που έζησε στο πλάι της ενώ αποκαλύπτει πως γράφει και ένα βιβλίο για εκείνη.

Είναι η πρώτη φορά που μιλάς μετά την απώλειά σου, Λάκη…

Δε μου αρέσει να μοιράζομαι τα άσχημα συναισθήματα με τον κόσμο. Αυτή είναι μια απόφαση χρόνων που έχω πάρει: να μοιράζομαι μαζί του την τέχνη μου και τίποτα πέραν αυτού. Αυτός ήταν άλλωστε, και ο λόγος που δεν πήγα τόσα χρόνια να σηκώσω σημαία και να πω «περνάω δύσκολα, σας παρακαλώ σεβαστείτε το».

Γενικά, όπως ξέρεις καλά κι εσύ, δεν είμαι «παρακαλετάκιας» σε οποιονδήποτε τομέα. Θέλω να σηκώνω το βάρος που μου αναλογεί κάθε φορά κι έτσι κινούμαι πάντα. Προτίμησα να σιωπήσω και μιλάω τώρα μόνο σε εσένα – μια εξαίρεση.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος που αγωνιστήκατε μαζί…

Μαζί, ναι! Και έχω να σου αποκαλύψω πως κράτησα σημειώσεις σε όλο αυτό το διάστημα, που θα κυκλοφορήσουν σε βιβλίο. Γράφω για όλη την πορεία των τριών χρόνων. Για όλες τις αγωνίες, τις προσευχές, τους αγώνες, τις άγριες στιγμές, τις στιγμές της απόγνωσης και αυτές της αισιοδοξίας.

Γράφω πως δεν πρέπει κανείς να παραδίδει τα όπλα, πως πρέπει να κοιτά μπροστά, να μην το βάζει κάτω, να κρατά το χέρι των δικών του και να δυναμώνει από αυτούς, να προσπαθεί να μη χάνει το χιούμορ του, να παλεύει.

Ξέρω πως είχε χιούμορ και η Τασούλα…

Είχε, ναι, και κάναμε χιούμορ μέχρι το τέλος. Όσο δύσκολα κι αν ήταν τα πράγματα. Το παν είναι να ξέρει ο ασθενής όλη την αλήθεια, όπως η Τασούλα, και να μάχεται παίρνοντας δύναμη από αυτούς που τον αγαπούν αληθινά. Μέσα από αυτό το βιβλίο που ετοιμάζω, θέλω να βοηθήσω άλλους ανθρώπους που δίνουν τη δική τους μάχη- ή από τη θέση του ασθενούς ή από τη θέση αυτού που είναι στο πλάι του.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ