Η Χριστίνα Κολέτσα προκαλεί… εγκεφαλικά

Η Χριστίνα Κολέτσα προκαλεί… εγκεφαλικά

Η τραγουδίστρια με το καλλίγραμμο κορμί της βρίσκει τον τρόπο να τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό, με τους θαυμαστές της να ζουν για τη στιγμή που θα ανεβάσει φωτογραφία στο προσωπικό της Instagram

Η Χριστίνα Κολέτσα έχει τον τρόπο να προκαλεί εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι κάτι δύσκολο για εκείνην, καθώς μια φωτογραφική μηχανή ή ακόμη πιο εύκολα ένα κινητό τηλέφωνο αρκεί για να χαρίσει ένα στιγμιότυπο που θα απασχολήσει τους απανταχού θαυμαστές της. Τι κι αν κάνει τις δουλειές του σπιτιού της, τι κι αν λιάζεται σε παραλίες, η ομορφιά της είναι αξιοπρόσεκτη.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Αυστραλία συμμετέχοντας σε συναυλίες για τους Έλληνες της χώρας. Το θερμό κλίμα που επικρατεί εκεί την έφερε στις παραλίες και ταυτόχρονα στα τοπ του ανδρικού πληθυσμού. Η καλλονή δεν παρέλειψε να βρεθεί στην παραλία και να ποζάρει με μαγιό.

Το στιγμιότυπο έκοψε την ανάσα στους followers της, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ». Τα likes έπεσαν βροχή, όπως και τα σχόλια για το κορμί της.

Χριστίνα έφερες πίσω το καλοκαίρι μας

    

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ