Τι συνέβη ανάμεσα σε Συνατσάκη – Σαμοΐλη; (vid)

Τι συνέβη ανάμεσα σε Συνατσάκη – Σαμοΐλη; (vid)

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας!

Η διάσημη παρουσιάστρια και Youtuber Μαίρη Συνατσάκη πήρε τη γενναία απόφαση να απαντήσει στις πιο αδιάκριτες και προσωπικές ερωτήσεις μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της.

Εκτός από ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή ή τους ερωτικούς της συντρόφους κλήθηκε να απαντήσει και σε μια ακόμη, κάπως αμήχανη, σχετικά με τον άλλοτε κολλητό της και συνεργάτη, Σπύρο Σαμοΐλη.

Η παρουσιάστρια δεν απέφυγε να απαντήσει σε καμία ερώτηση -μπορείτε να δείτε όλες τις απαντήσεις της στο σχετικό βίντεο-, ωστόσο ειδικά για το θέμα του άλλοτε στενού της φίλου, πρακτικά επιβεβαίωσε ότι πλέον δεν λένε ούτε «καλημέρα».

«Για να βλέπετε ότι σε αυτή τη φάση δεν κάνουμε παρέα σημαίνει ότι δεν θα συνέβη κάτι απλό» σχολίασε η παρουσιάστρια, ενώ πρόσθεσε: «Αν έμπαινα σε λεπτομέρειες θα γινόμασταν drama channel, super reality που δεν μου αρέσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πάντως ξεκαθάρισε πως δεν επρόκειτο να μπει σε λεπτομέρειες σεβόμενη τα δώδεκα χρόνια που κράτησε η φιλία τους.

Η ανάρτηση του Σπύρου Σαμοΐλη

Λίγες ώρες μετά, ο Σπύρος Σαμοΐλης ανέβασε σε instastory στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τους στίχους του τραγουδιού «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», του Γεράσιμου Ανδρεάτου, τραγούδι τίτλων της σειράς Λόγω Τιμής, το οποίο μάλιστα είχε συμπεριληφθεί στον ομώνυμο δίσκο.

«Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια που θυμάσαι και θυμάμαι τίποτα δε χάθηκε ακόμα όσο ζούμε και πονάμε χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε.

Κι αν αλλάξαν οι φίλοι μας λιγάκι αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας χαθήκαμε μια νύχτα στο Παγκράτι αλλά βλεπόμαστε στα όνειρά μας» έγραφε στην ανάρτηση του, ο Σπύρος Σαμοΐλης.

Δείτε το βίντεο απ’ το κανάλι της Μαίρης Συναντσάκη:

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ