Τούνη: Το σχόλιο για τη σχέση του Παπαντωνίου με την Ασημίνα του GNTM (pics)

Τούνη: Το σχόλιο για τη σχέση του Παπαντωνίου με την Ασημίνα του GNTM (pics)

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου να χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι μετά από ένα χρόνο σχέσης, όμως κανένας από τους δύο δεν τα έβαψε μαύρα.

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη και ο Νώντας Παπαντωνίου να χώρισαν το περασμένο καλοκαίρι μετά από ένα χρόνο σχέσης, όμως κανένας από τους δύο δεν τα έβαψε μαύρα. Το πρώην ζευγάρι γύρισε σελίδα στη ζωή του και λίγους μήνες μετά είναι και οι δύο σε νέες σχέσεις.

Από χθες κάνει το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της Νάνσυς Παραδεισανού στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» ότι ο γνωστός μπασκετμπολίστας και η Ασημίνα Χαρίτου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM βρίσκονται στην αρχή μιας όμορφης σχέσης. Οι δυο τους εθεάθησαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους. Στην ίδια παρέα ήταν και η Άννα Χατζή, κολλητής της Ασημίνας μέσα από το παιχνίδι.

Το βράδυ της Τετάρτης, η γνωστή περσόνα του Instagram, η Soula Glamorous σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο το νέο ειδύλλιο της showbiz, παίρνοντας, όπως θα δεις, ξεκάθαρα το μέρος της Ιωάννας Τούνη. Η ξανθιά Θεσσαλονικιά φυσικά και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το συγκεκριμένο ποστ, αφού την αφορούσε άμεσα.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Soula Glamorous τρολάρει την Ασημίνα Χαρίτου και υποστηρίζει Ιωάννα Τούνη!

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ