Απίστευτο: Έδειξαν σε διαγωνιζόμενη του ισπανικού Big Brother τον βιασμό της!

Απίστευτο: Έδειξαν σε διαγωνιζόμενη του ισπανικού Big Brother τον βιασμό της!

Η κοπέλα είχε πιει και δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί την προηγούμενη μέρα – Παρακαλούσε την παραγωγή να σταματήσει το βίντεο όμως συνέχισαν να της το δείχνουν – Δεκάδες εταιρείες αποσύρουν τη διαφήμιση από το ριάλιτι.

Σάλο προκαλεί η συμπεριφορά της παραγωγής του Big Brother στην Ισπανία απέναντι σε μία διαγωνιζόμενη που εξαναγκάστηκε να δει τον βιασμό της από συμπαίκτη της στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Η Καρλότα Πράντο κλήθηκε από την παραγωγή να δει ένα βίντεο με τη σεξουαλική πράξη που είχε με συμπαίκτη της, με τον οποίο είχε ξεκινήσει ερωτική σχέση. Η ίδια ήταν μεθυσμένη και αναίσθητη. Σύμφωνα με το απόσπασμα του καταγγελλόμενου βιασμού, έλεγε «όχι, δεν μπορώ» στον συμπαίκτη της. Αυτός πήγε στο κρεβάτι της και καταγγέλλεται ότι είχε σεξουαλική πράξη μαζί της, ενώ ήταν αναίσθητη, για μερικά λεπτά πριν η παραγωγή τον σταματήσει.

Όταν της έδειξαν το βίντεο, η κοπέλα έκλαιγε και έβαζε τα χέρια στο στόμα της, κουνώντας το κεφάλι, ενώ ζητούσε από την παραγωγή να σταματήσει να παίζει το βίντεο, που δεν παίχτηκε μεν στον αέρα αλλά διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτήν την εβδομάδα.

«Σε παρακαλώ, σταμάτα τώρα», είπε στη «Φωνή», γνωστή ως «Super» στην ισπανική μεταφορά του παιχνιδιού. Ωστόσο το βίντεο συνέχισε να παίζει, με τον Super να της λέει: «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό, Καρλότα».

Μετά τη διαρροή του περιστατικού, οι εταιρείες αποσύρουν μαζικά τη διαφήμιση από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ