3 Ζώδια που δεν ζουν χωρίς «κρεβάτι»

3 Ζώδια που δεν ζουν χωρίς «κρεβάτι»

Συμφωνείς;

Ξέρουμε, τη φήμη του sex addict την έχουν οι Σκορπιοί, λατρεύουν την όλη διαδικασία και όσοι αποφασίσουν να περάσουν καλά μαζί τους δεν το μετανιώνουν, ωστόσο υπάρχουν 3 ακόμα ζώδια που μπορεί να μην έχουν το όνομα, αλλά έχουν τη χάρη.

Δίδυμος

Το ζώδιο της χαράς, έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να αυξήσει τα επίπεδα σεροτονίνης σου. Λατρεύει το σεξ και μια ζωή χωρίς αυτό για εκείνον είναι ζαμπόν δίχως λιπαρά, σερβιέτα δίχως τα φτερά. Δεν την αντέχει τη ζωή χωρίς τη συνουσία, αγαπάει το σώμα του, είναι όμορφος εκ φύσεως και «γλεντάει» το awesomeness.

Ταύρος

Βαριέται που ζει, αλλά για σεξ πετάει τη σκούφια του. Είναι πάντα έτοιμος, ακόμα και όταν δεν είναι δηλώνει πρόθυμος. Ο Ταύρος θέλει καλοπέραση, το σεξ είναι ένας από τις βασικότερες αφορμές για να περάσει καλά, το ξέρει και ποτέ δεν λέει «όχι».

Ιχθείς

Λένε ότι τα ζώδια του νερού αγαπάνε το σεξ. Κάνουν σεξ, βαριούνται χωρίς αυτό και είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν όλα αν δεν υπάρχει στη ζωή τους. Χρειάζονται τη σωματική επαφή και την επιδιώκουν, δεν ζουν χωρίς αυτή. Το σεξ μαζί τους είναι μια περιπετειώδης διαδικασία με μπόλικο fun.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ