Τρία ζώδια που θα ξεχάσουν το «κρεβάτι» μετά το γάμο

Τρία ζώδια που θα ξεχάσουν το «κρεβάτι» μετά το γάμο

Αν ο αγαπημένος σας ανήκει σε αυτήν τη ζωδιακή τριάδα, μάλλον είναι ομάδα υψηλού κινδύνου!

Ταύρος

Αν και ζώδιο που θέλει να το αγαπάνε και δεν χάνει ευκαιρία για επαφή παντός είδους, είναι πολύ πιθανό να πάρει υπερβολικά στα σοβαρά τον ρόλο του συζύγου, του γονιού, του υπεύθυνου ανθρώπου, του ενήλικα και να σταματήσει να δίνει σημασία στις απλές και εκρηκτικές χαρές της ζωής αφού έχει την τάση να αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, να αναβάλλει καταστάσεις. Μην τον αφήνεις να αφαιρείται, θα δεις ότι θα ξεχαστεί , οπότε θα ξεχάσει και το σεξ.

Καρκίνος

Όλο αχ, όλο ουφ, όλο δεν μπορώ, έχει γερές πιθανότητες μετά το γάμο να νιώσει μια ιδιαίτερη πίεση και να του πάρει αρκετό διάστημα να συνηθίσει τον έγγαμο βίο. Πρόσεχε, μην τον τρομάξεις γιατί δεν πρόκειται να δεις χαΐρι ποτέ. Δώσε του χρόνο, χώρο αλλά και τη λύση γιατί έχει την τάση να πνίγεται σε μια κουταλιά νερό και να ξεχάσει το σεξ για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γνωστός νοικοκύρης, που σημαίνει ότι αν παντρευτεί και νοικοκυρευτεί μπορεί και επαναπαυθεί. Αυτός ο τύπος φροντίζει να είναι πάντα τυπικός να τα κάνει όλα όπως λεμε “by the book” ωστόσο μπορεί να μην βάλει το σεξ στις μεγάλες προτεραιότητες. Αποτέλεσμα; Ίσως η ερωτική σας ζωή πιάσει λίγο…αράχνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ