Με αυτόν τον τρόπο θα «τελειώσεις» σε χρόνο ρεκόρ

Με ένταση, διάρκεια και μουδιασμένα πόδια.


Με αυτόν τον τρόπο θα «τελειώσεις» σε χρόνο ρεκόρ | to10.gr

Αρκετά κορίτσια δεν τα πάνε πολύ καλά με τον οργασμό τους. Δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα, απλώς είναι πιο “δύσκολες” από τις υπόλοιπες στο να τον υποδεχθούν στο σώμα τους. Αυτό το άρθρο γράφτηκε βασικά για αυτά, αλλά και τα υπόλοιπα, ετοιμαστείτε, έρχεται η απογείωση:

Συγκεντρώσαμε όλα τα σκόρπια infos τα οποία μπορεί τόσο καιρό να πήγαν wasted και μ’αυτά, να είστε σίγουρες θα τον καλωσορίσετε με δόξα και τιμή:

Σοκ: Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!

Αν είναι χειμώνας να φοράτε τις κάλτσες σας, αφού έρευνες έχουν δείξει ότι τα ζεστά πόδια βοηθούν τις γυναίκες να έρθουν πιο εύκολα σε οργασμό. Να βρίσκεστε πάνω σε καθαρά σεντόνια γιατί η γυναίκα θέλει να αισθάνεται τόσο η ίδια όσο και ο χώρος στον οποίο κάνει σεξ ότι έχει καθαριότητα.

Να χρησιμοποιείτε λιπαντικό γιατί οπωσδήποτε διευκολύνει τα πάντα. Να ζητάτε αυτά που σας αρέσουν και να μην κάνετε όσα δε θέλετε. Να βάζετε τη μουσική που προτιμάτε και να έχετε ρυθμίσει με το ντίμερ το φωτισμό εκεί που σας κάνει να αισθάνεστε ερωτικά.

Να φοράτε τα εσώρουχα που σας κάνουν να νιώθετε σέξι και να κοιτιέστε σε έναν καθρέφτη όσο ασχολείστε με τον εαυτό σας. Αν είστε μόνη σας, επιλέξτε το κατάλληλο sex toy και φαντασιωθείτε το μεγαλύτερό σας crush. Αν είστε μαζί του, ζητήστε του να χαιδέψει, να φιλήσει και να φυσήξει -ναι καλά διαβάσατε- ολόκληρη τη σπονδυλική σας στήλη από πάνω μέχρι κάτω.

Τέλος, την ώρα εκείνη, μην αφήσετε το μυαλό σας να σκεφτεί τίποτε άλλο. Αφεθείτε εντελώς. Δεν είναι η στιγμή να αναρωτηθείτε αν το στήθος σας δείχνει πεσμένο ή αν κλείσατε το θερμοσίφωνα.

Για πιο προχωρημένες:

Ένα sex toy για τη διέγερση της κλειτορίδας μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη προθέρμανση. Οι κoλπικές μπίλιες μπορούν να προετοιμάσουν τον εαυτό σας αρκετές ώρες πριν την πράξη, ώστε όταν έρθει εκείνη η στιγμή όλα να είναι εύκολα και εκρηκτικά. Αν επίσης εφαρμόσετε σε δυο δάχτυλά σας τα ειδικά latex fingers με ραβδώσεις ή κουκίδες, θα ερεθίσετε τον κόλπο σας ακόμη περισσότερο.

Πηγή: marieclaire.gr

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Κόμπε Μπράιαντ: Οι 10 στιγμές μιας μυθικής καριέρας (vids)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο