Ρεκόρ πωλήσεων από adidas και puma

Ρεκόρ πωλήσεων από adidas και puma

Δύο γερμανικές εταιρίες, adidas και puma έκαναν ρεκόρ πωλήσεων το 2017, παρουσιάζοντας ανάπτυξη 16%

Το 2017 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για δύο μεγάλες γερμανικές εταιρίες, που έχουν συνδέσει τα ονόματα τους με τον χώρο του αθλητισμού. Ο λόγος για την Adidas και την Puma οι οποίες αναπτύχθηκαν με μεγαλύτερο ρυθμό από τις αντιπάλους τους, Nike και Under Armour, που εδρεύουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα Handelsblatt, κάνει λόγο για «έτος των Γερμανών» σε ότι αφορά την δραστηριοποίηση των δύο συγκεκριμένων εταιριών . Είναι χαρακτηριστικό της επιτυχούς πορείας τους πως έσπασαν κάθε ρεκόρ πωλήσεων (σε μπλούζες φόρμες, σορτς και παπούτσια) στην 70χρονη ιστορία τους.

Οι πωλήσεις Adidas και Puma παρουσίασαν αύξηση 16% τους πρώτους εννιά μήνες του 2017 κι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο έχει να κάνει με την καλή εικόνα των δύο εταιριών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σ’ αυτή την άνοδο έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι συνεργασίες με ονόματα της μουσικής σκηνής των ΗΠΑ, όπως ο Κάνιε Γουέστ (adidas) και Ριάνα (puma).

Σε ότι αφορά τη Nike, η αμερικάνικη εταιρία είχε να παρουσιάσει μια μικρή αύξηση πωλήσεων της τάξης του 2% ενώ η under armour είχε αύξηση 3%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ