Σοκάρει με δηλώσεις του ο Κώστας Βουτσάς: «Είχα πιει 15 ουίσκι και…»

Σοκάρει με δηλώσεις του ο Κώστας Βουτσάς: «Είχα πιει 15 ουίσκι και…»

Τι συνέβη σε γυρίσματα ταινιών του;

«Είχα πιει 15 ουίσκι και ζαλιζόμουν» Ο Κώστας Βουτσάς, σοκάρει με τις πρόσφατες δηλώσεις του για παλιές περιπέτειες που είχε σε γυρίσματα ταινίας του!

Ο ηθοποιός έκατσε στην καρέκλα του Dot και θυμήθηκε τις επικές του στιγμές στον ελληνικό κινηματογράφο. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και μια «αστεία» περιπέτεια όπως την περιέγραψε ο ίδιος.

Και αυτό γιατί όπως δήλωσε για ένα περιστατικό από ταινία, ο ίδιος έπρεπε να πέσει και να μείνει στη θάλασσα, όμως επειδή ήταν χειμώνας τότε, είχε πιει 15 ουίσκι για να είναι ζεστός, με αποτέλεσμα να αρχίζει να ζαλίζετε.

«Θυμάμαι μια φορά σε μια ταινία που γυρίζαμε σε μια παραλία. Και η σκηνή που ήμουν στη θάλασσα δεν ήταν σωστή, ήταν λάθος. Ήταν χειμώνας και μου λένε ότι πρέπει να την ξανακάνουμε. Πήγα, ξεντύθηκα, έπεσα στη θάλασσα, αλλά τους έλεγα «ρε παιδιά, ζαλίζομαι, πολύ ζαλίζομαι». Και μου λένε «ρε μαλ…α έχεις πιει 15 ουίσκι γι’ αυτό ζαλίζεσαι».

Ο γνωστός ηθοποιός, ρωτήθηκε μάλιστα και για το αν υπάρχει ερωτική σχέση με την Αλίκη Κατσαβου, με τον ίδιο να δίνει επική απάντηση.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ