Ψάχνεις για Χριστουγεννιάτικα δώρα; Η Huawei σου προσφέρει 1+1+1 δώρα!

Ψάχνεις για Χριστουγεννιάτικα δώρα; Η Huawei σου προσφέρει 1+1+1 δώρα!

Τα φετινά Χριστούγεννα πλησιάζουν και εσείς τρέχετε να προλάβετε για τα δώρα; Η Huawei σας δίνει τη δυνατότητα για οικονομικές αγορές τεχνολογικών δώρων για όλη την οικογένεια!

Τα φετινά Χριστούγεννα πλησιάζουν και εσείς τρέχετε να προλάβετε για τα δώρα; Η Huawei σας δίνει τη δυνατότητα για οικονομικές αγορές τεχνολογικών δώρων για όλη την οικογένεια! Τα πιο hot gadgets τώρα γίνοται πραγματικότητα! Επιλέγοντας ένα από τα κορυφαία smartphones της Huawei, αποκτάτε και ένα απίθανο smartphone καθώς και ένα εκπληκτικό smartwatch! Την περίοδο 12.12.19 εώς 12.01.20, με την αγορά ενός smartphone Huawei P30 Pro ή Huawei P30 ή το νέο πεντακάμερο Huawei NOVA 5T, αποκτάτε 2 εκπληκτικά δώρα! Ένα smartwatch Huawei Watch GT και ένα smartphone Huawei Y5 2018.

huawei-p30-pro-christmas.jpg

Ιδανικό για επαγγελματική χρήση – Huawei P30 Pro

Έχοντας κερδίσει το βραβείο για το καλύτερο smartphone 2019-2020 από τον οργανισμό EISA «Best Smartphone 2019-2020», το Huawei P30 Pro προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης και κρατάει ζωντανές όλες τις στιγμές και τις αναμνήσεις κάθε ημέρας.

huawei-p30-christmas.jpg

Huawei P30 – Ασυναγώνιστες φωτογραφίες και video

Η τριπλή Camera Leica (κυρίως κάμερα σούπερ ανίχνευσης 40 Megapixel f/1.8, ένας εξαιρετικά υπερ-ευρυγώνιος φακός 16 Megapixel f/2.2, και ένας τηλεφακός 8 Megapixel f/2.4.) προσφέρει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών εξαιρετικής ανάλυσης και ποιότητας ανεξάρτητα από εξωτερικούς παράγοντες. O οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 980 υπόσχεται τις καλύτερες επιδόσεις και τρομερές ταχύτητες.

huawei-nova-5t-christimas.jpg

Huawei NOVA 5T – Νέο, hot, το τέλειο δώρο για τη νέα γενιά

Το νέο, καλαίσθητο και πεντακάμερο smartphone της Huawei! Το NOVA 5T προσφέρει στους νέους τη δυνατότητα λήψης άψογων φωτογραφιών και στο σκοτάδι. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του (48MP AI κάμερα, 16ΜP κάμερα για ευρυγώνια λήψη, 2MP κάμερα για λήψεις Macro, 2MP bokeh κάμερα, αξιοθαύμαστες selfies, 32MP κάμερα) το καθιστούν ως το πλέον κατάλληλο ‘εργαλείο’ για fashionistas και μη. Αιχμαλωτίζει κάθε σημαντική στιγμή της καθημερινότητας, με μόνο ένα κλικ και premium δυνατότητα λήψης.

huawei-y5-2019-christmas.jpg

Huawei Y5 2018 – Φρέσκια επιλογή, το απόλυτο gadget

Με βάρος 142 γραμμάρια, πάχος μόλις 8 χιλιοστά, οθόνη 5.45”, με υψηλή αναλογία οθόνης-σώματος και το απλό του πλαίσιο, τo Huawei Y5 2018 αποτελεί το απόλυτο δώρο.

Η απλότητα, η καλαισθησία του και οι πολλαπλές επιδόσεις του το καθιστούν ως μια ασφαλή επιλογή δλωρου για τα φετινά Χριστούγεννα.

huawei-watch-gt-christmas.jpg

Huawei Watch GT – Η κατάλληλη επιλογή για ‘αθλητικούς’ τύπους

Αν ψάχνατε την καταλληλότερη συντροφιά για τις αθλητικές δραστηριότητες, το smartwatch Watch GT της Huawei είναι η ιδανική επιλογή. Απαραίτητο για πληθώρα δραστηριοτήτων όπως: ποδηλασία, αφού διαθέτει μετρητές απόστασης, ταχύτητας, ανάβαση/κατάβαση, ορειβασία (με ενσωματωμένη πυξίδα και βαρόμετρο) και κολύμβηση, καθώς είναι αδιάβροχο έως και στα 50 μέτρα βάθος. Επιπλέον το smartwatch σας φροντίζει όσο εσείες κοιμάστε! Με την έξυπνη τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep, δίνει 200+ προτάσεις για καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Αν τα κινητά P30 Pro ή P30, ή το νέο, πεντακάμερο NOVA 5T, ήταν στο wish-list για το 2020, η κατάλληλη στιγμή για να τα κάνετε δικά σας, έχει έρθει! Με την αγορά σας θα πάρετε και 2 απίθανα δώρα: το smartwatch Huawei Watch GT και το Huawei Y5 2018!

Αξιοποιήστε, λοιπόν, τη μοναδική Χριστουγεννιάτικη Huawei προσφορά και αποκτήστε τεχνολογικά δώρα για εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας!

Η προσφορά ισχύει από τις 12.12.2019 μέχρι τις 12.1.2020 σε όλα τα επίσημα συνεργαζόμενα καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://consumer.huawei.com/gr.

Πηγή: techgear.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ