Η Σκορδά δεν ξέρει, η Μακρυπούλια ετοιμάζεται για «καφέ»

Η Σκορδά δεν ξέρει, η Μακρυπούλια ετοιμάζεται για «καφέ»

Έχει κάνει γερή ανανέωση. Έλα όμως που…τα συμβόλαια είναι για να σπάνε! …Όταν τα νούμερα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Το παρασκήνιο και…προσκήνιο, μιλά για την κακή, κάκιστη πορεία της Σκορδά στα νούμερα τηλεθέασης. Αντίθετα αναφέρεται με εγκωμιαστικά σχόλια στη Μακρυπούλια και στην εξαιρετική πορεία της στους πίνακες με τα νούμερα. Η Ζέτα μέχρι στιγμής δεν θέλησε ποτέ, να …ρισκάρει τη θέση της στην τηλεόραση αναλαμβάνοντας μια πρωινή εκπομπή.

Το “ζωντανό” πρόγραμμα δεν σ’ αφήνει να πάρεις ανάσα και σε κρατά όσο κανένα  σε φάση…εξετάσεων. Αυτή η καθημερινή δοκιμασία φέρνει φθορά ψυχολογική, εκτός από ένταση. Πρέπει να υπάρξει πακέτο συγκυριών για να κρατηθείς στο τιμόνι μιας πρωινής εκπομπής, να πληρώνεσαι και να μη φύγεις και…αποτυχημένη.

Η Ζέτα παρακολουθεί χρόνια την τύχη όσων προσπαθούν στα πρωινάδικα και τ’ αποφεύγει μετά βδελυγμίας!  Τώρα όμως που ο Αντ1 ψάχνει με αγωνία να “ζωντανέψει” τον πρωινό καφέ, η πρώτη υποψήφια είναι φυσικά η Ζέτα.

Και οι δύο πλευρές το σκέφτονται και αφήνουν τις σκέψεις τους να ωριμάσουν μέχρι το καλοκαίρι. Η μόνη που δεν ερωτάται, είναι φυσικά η Σκορδά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ