Η πλειοψηφία των γυναικών θέλει να «φτιάχνεται» με αυτόν τον τρόπο

Η πλειοψηφία των γυναικών θέλει να «φτιάχνεται» με αυτόν τον τρόπο

Το 75% έχει βρει τον τρόπο να ροκάρει το σημείο.

To ότι η κλειτορίδα είναι το δυνατό σημείο των γυναικών όσον αφορά όχι μόνο στην ευχαρίστησή τους αλλά και στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού τους είναι γεγονός.

Παρόλα αυτά αν και η υπερδύναμή μας βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια μας, αρκετές από εμάς το λησμονούμε κάνοντας κακό στη σεξουαλικότητα και στην ψυχολογία μας.

Είτε λοιπόν δεν παίρνουμε το χρόνο να εξερευνήσουμε το σώμα μας μόνες μας είτε η κλειτορίδα μας δεν τυγχάνει ιδιαίτερης φροντίδας από το σύντροφό μας, με αποτέλεσμα να αγνοείται και το σεξ να παίρνει μια πιο κολπική διάσταση, κάτι που είναι μεγάλο λάθος, και τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και η επιστήμη.

Είναι γνωστό ότι η κλειτορίδα είναι το μοναδικό ανθρώπινο όργανο το οποίο υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για ευχαρίστηση και αυτό είναι πράγματι συγκλονιστικό.

Ωστόσο, παρόλο που η γυναίκα διαθέτει ανατομικά αυτό το μεγάλο δώρο, ο οργασμός της παραμένει ακόμη ένα μυστήριο σύμφωνα με τους επιστήμονες αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσα ακόμη σημεία διέγερσης υπάρχουν – έχουν μιλήσει για το σημείο g και a.

Οι ειδικοί ρώτησαν 1055 κλειτοριδικές γυναίκες σχετικά με την σεξουαλική τους ζωή, τον οργασμό τους και τη σχέση τους με το άγγιγμα του εαυτού τους.

Οι περισσότερες γυναίκες που έλαβαν μέρος στην έρευνα ήταν straight,  5% bisexual 1.6% gay, 0.6% as asexual και 0.7% κάτι άλλο. Τα αποτελέσματα;  Όλες οι γυναίκες επιθυμούσαν να αγγίξουν την κλειτορίδα τους κατά τη διάρκεια του σεξ.

Σύμφωνα με την έρευνα το 18,4% των γυναικών που ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι μπορούν να έχουν οργασμό μόνο μέσω της κολπικής συνουσίας, ενώ το 36,6% δήλωσε ότι ο εγκεφαλικός ερεθισμός είναι απαραίτητος για τον οργασμό.

Το 36% δήλωσε ότι μπορεί να έχει οργασμό μόνο μέσω της συνουσίας, αλλά αισθάνεται καλύτερα όταν έχει ταυτόχρονα βάλει στο παιχνίδι και την κλειτορίδα.

Όσον αφορά στον τρόπο που τους αρέσει να ακουμπούν την κλειτορίδα τους εκείνες στην συντριπτική πλειοψηφία του 75 % απάντησαν ότι θέλουν μια ρυθμική κίνηση με ελαφριά προς μέτρια πίεση.

Για να βρει μια γυναίκα τον ακριβή τρόπο που της αρέσει να ερεθίσει την κλειτορίδα της έχει μπροστά της μια ολόκληρη ζωή να τον ανακαλύψει. Αυτό που πρέπει να θυμάται είναι να μη ντρέπεται να αγγίξει τον εαυτό της με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και ένταση.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ