Η Τάιρα Μπάνκς ζητά εξηγήσεις για τον τελικό του GNTM: «Πείτε μου τι έγινε»

Η Τάιρα Μπάνκς ζητά εξηγήσεις για τον τελικό του GNTM: «Πείτε μου τι έγινε»

Ο χθεσινός τελικός του GNTM, που ανέδειξε για πρώτη φορά στα χρονικά του σόου δυο νικήτριες, συζητήθηκε τόσο έντονα στο ελληνικό Twitter που το έμαθε μέχρι και η Τάιρα Μπανκς.

Το αποτέλεσμα του ελληνικού τελικού του GNTM ανέδειξε τελικά νικήτριες την Άννα Μαρία Ηλιάδου και την Κάτια Ταραμπάνκο, λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στο σύστημα ψηφοφορίας, κάτι που είχε συμβεί και πέρυσι, με την πλειονότητα να κάνει λόγο για φιάσκο στη διαδικασία.

Όπως εξήγησε στην διάρκεια της live σύνδεσης η Βίκυ Καγιά, το σύστημα κατέρρευσε τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα από τις χιλιάδες κόσμου που αποπειράθηκε να ψηφίσει με αποτέλεσμα η παραγωγή να κρίνει πως θα ήταν δίκαιο νικήτριες να ανακηρυχθούν και τα δύο κορίτσια, τα οποία είχαν ισοβαθμία.

Οι τηλεθεατές σχολίασαν αγανακτισμένοι την τροπή που πήρε ο τελικός, με πολλούς από αυτούς να απευθύνουν τα μηνύματά τους προς την Τάιρα Μπανκς, πρώην μοντέλο και παραγωγό του ριάλιτι Next Top Model.

«Ακούω πολλά για το Greece’s Next Top Model» έγραψε στο Twitter η Τάιρα Μπανκς, του αμερικανικού και πρωτότυπου ριάλιτι. «Μπορεί κάποιος (φαν ή κάποιος από την παραγωγή) να μου πει τι συνέβη; Δεν έχω έλεγχο στα ριάλιτι Top Model ξένων χωρών αλλά και πάλι εξακολουθεί να με ενδιαφέρει», πρόσθεσε στο μήνυμά της, με δεκάδες Έλληνες χρήστες να της εξηγούν στα αγγλικά αλλά και τα ελληνικα τι ακριβώς συνέβη.

https://twitter.com/tyrabanks/status/1208038014389145601

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ