Η Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επιστρέφει!

Mε μία αγγελία που δημοσίευσε στο Instagram η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοινώνει το νέο της project «που θα σπάσει κόκαλα»

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε, ότι ετοιμάζει κάτι καινούργιο για την τηλεόραση.

Το πολυσυζητημένο sex symbol ετοιμάζεται να επιστρέψει, όπως ανακοινώνει, με το νέο της reality «που θα σπάσει κόκαλα» στην ελληνική τηλεόραση.

Μέσω instagram η Τζούλια Αλεξανδράτου γνωστοποίησε το καινούργιο της φιλόδοξο project.

Η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2006, μοντέλο, τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό αποφάσισε να αναζητήσει τους καινούργιους συνεργάτες της με μία πρόσκληση-ανακοίνωσή της σε intastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

https://www.instagram.com/p/B1bxA92C5BS/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B6GVoNehZHx/?utm_source=ig_embed

Στην αγγελία εργασίας που δημοσίευσε, η Τζούλια Αλεξανδράτου εξηγεί ότι ο υποψήφιος πρέπει να έχει υπόψη του ότι θα εργαστεί αφιλοκερδώς!

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ζητείται έμπειρος οπερατέρ, με πολύ διάθεση για εικοσιτετράωρη συνεργασία. Προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία του νέου μου ριάλιτι, το οποίο θα σπάσει κόκκαλα και θα μεταδοθεί στην ελληνική τηλεόραση. Διάθεση για εργασία και πάθος για τη δουλειά του.

Στείλτε το βιογραφικό σας σε 100 λέξεις. Τα γυρίσματα ξεκινάνε σε λίγες ημέρες.

Από την ημέρα των Χριστουγέννων. Η αμοιβή του οπερατέρ θα είναι η συνεργασία του μαζί μου. Δηλαδή, δωρεάν! Μία μεγάλη ευκαιρία σε ένα σπουδαίο τηλεοπτικό προϊόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ