Διάσημη τραγουδίστρια χώρισε και έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον πρώην της!

Διάσημη τραγουδίστρια χώρισε και έσβησε όλες τις φωτογραφίες με τον πρώην της!

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της με τον Austin Wilson, μόλις ένα μήνα μετά την αποκάλυψη που έκανε η ίδια για το νέο της ειδύλλιο στα social media.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Demi Lovato και του Austin Wilson, μόλις ένα μήνα μετά την αποκάλυψη που έκανε η ίδια για το νέο της ειδύλλιο στα social media. Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός σε έναν από τους θαυμαστές της στο Instagram, ενώ είχε ήδη διαγράψει όλες τις τρυφερές φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει με τον πρώην σύντροφό της.

«Σας παρακαλώ μην του φερθείτε άσχημα, είναι καλός άνθρωπος. Πολύ καλύτερος απ΄αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι και τον κρίνουν επειδή έχει τατουάζ. Οι χωρισμοί είναι σκληροί και για τα δύο μέρη τους. Να είστε ευγενικοί και να προσεύχεστε» έγραψε η Demi Lovato. Η διάσημη ποπ σταρ – η οποία έχει περάσει πολύ δύσκολα με τη μάχη της με τα ναρκωτικά – μόλις πριν ένα μήνα αποκάλυψε στον κόσμο τη νέα της σχέση, η οποία τελικά… δεν καρποφόρησε και έλαβε οριστικά τέλος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ