Αυτά είναι τα 6 πιο… ξεχασιάρικα ζώδια

Ε, η μνήμη δεν είναι το δυνατό τους σημείο!

Δεν έχουν μόνο οι ηλικιωμένοι κακή μνήμη. Μερικές φορές δεν νιώθεις ότι γεμίζει το μυαλό σου με τόσα πολλά που δεν υπάρχει χώρος για άλλα γεγονότα, ιστορίες ή πληροφορίες; Άλλες φορές, δεν έχεις καμία επιθυμία να θυμηθείς πράγματα και κρυφά ελπίζεις ότι η μνήμη σου θα τα διαγράψει. Στους περισσότερους συμβαίνει αυτό. Να που παίζουν και τα άστρα κάποιον ρόλο στο κομμάτι αυτό.

Υπάρχουν 6 ζώδια ξεχασιάρικα με κακή μνήμη που πρέπει πάντα τους θυμίζουν τα πάντα. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου για να θυμάσαι καλύτερα τα γεγονότα και συνεχώς να βελτιώνεις τη μνήμη σου.

Η Christine Schoenwald γράφει στο yourtango για αυτά τα 6 ζώδια.

Κριός

Ας το παραδεχτούμε: Οι Κριοί δεν δίνουν πάντα την μεγαλύτερη προσοχή, επειδή υπάρχουν τόσα πράγματα που τους την αποσπούν. Δεν εστιάζουν αρκετά όταν κάνουν κάτι, οπότε οι πληροφορίες δεν αποθηκεύονται στη μνήμη τους τόσο καλά όσο αν επικεντρώνονταν σε αυτό το πράγμα.

Υπάρχει ένας ανταγωνισμός μνήμης ο οποίος συμβαίνει στον εγκέφαλο του Κριού και όπως συμβαίνει με κάθε ανταγωνισμό, μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής. Η σκέψη που χάνεται, ξεχνιέται γρήγορα.

Τοξότης

Ο Τοξότης τείνει να έχει το είδος της μνήμης όπου δεν θυμάται απόλυτα τα πράγματα. Μπορεί να θυμάται ότι πήγε σε μια παράσταση, αλλά δεν θα θυμηθεί με ποιον πήγε, πότε ήταν η παράσταση και ακόμα και πού ήταν.

Θυμάται τη μεγάλη εικόνα και ξεχνά τις μικρές λεπτομέρειες. Ο Τοξότης είναι αρκετά σίγουρος ότι όταν ξέρει κάτι, το ξέρει πραγματικά και θα ορθώσει το ανάστημα του σε όποιον σκέφτεται διαφορετικά.

Λέων

Η μνήμη του Λέοντα τείνει να είναι κάπως επιλεκτική. Οι αντιλήψεις ή οι αναμνήσεις του επηρεάζονται από τις δικές του προσωπικές πεποιθήσεις, εμπειρίες, προηγούμενες γνώσεις και πώς αισθανόταν εκείνη τη στιγμή.

Αν ήταν θυμωμένος όταν συνέβαινε κάτι, μπορεί να έχει πρόβλημα να θυμηθεί τι συνέβη, αλλά θα θυμάται την οργή του τόσο ξεκάθαρα που θα αισθάνεται σαν να συνέβη κάτι.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς τείνουν να ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο στη φαντασία τους που μπορεί να χάσουν πράγματα που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο ή απλά προτιμούν να θυμούνται τα πράγματα με τον δικό τους πολύχρωμο τρόπο. Όταν είσαι απασχολημένη δημιουργώντας καταπληκτικούς κόσμους φαντασίας στο κεφάλι σου, οι πιο πρακτικές λεπτομέρειες της ζωής μπορεί να ξεφύγουν από το «ραντάρ» σου.

Μερικές φορές οι φαντασιώσεις μπορεί να φανούν τόσο πραγματικές που όταν οι Ιχθείς ξανασκέφτονται, αναρωτιούνται αν έχουν φανταστεί κάτι ή θυμούνται κάτι που πραγματικά συνέβη.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι βιώνουν μερικές φορές προβλήματα μνήμης. Ξέρουν ότι έχουν τις πληροφορίες και είναι ακριβώς στην άκρη της γλώσσας τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να έχουν πρόσβαση σε αυτές. Μπορεί να είναι εξαιρετικά απογοητευτικό.

Οι Δίδυμοι αγωνίζονται να θυμηθούν κάτι, ειδικά εάν είναι σχετικό με μια συζήτηση. Και την ώρα που πέφτουν να κοιμηθούν, ξέρουν ότι έχουν ξεχάσει κάτι.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει έναν παροδικό τύπο κακής μνήμης. Εάν χρησιμοποιεί πληροφορίες ή ανακαλεί συχνά ορισμένες μνήμες, είναι λιγότερο πιθανό να τις ξεχάσει. Αλλιώς, ο εγκέφαλος του Υδροχόου καθαρίζει τις αχρησιμοποίητες πληροφορίες για να κάνει χώρο για τα νέα εισερχόμενα γεγονότα, ιδέες και εξερευνήσεις.

Έχει ένα μεγάλο εγκέφαλο, αλλά επειδή τον χρησιμοποιεί τόσο πολύ, έχει απομείνει μόνο ένα ορισμένο ποσό χωρητικότητας.

Πηγή: Womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ