Tα άστρα εξηγούν τι κάνει τον άντρα σου ξεχωριστό

Tα άστρα εξηγούν τι κάνει τον άντρα σου ξεχωριστό

Θέλεις να ξέρεις τι είναι αυτό που κάνει τον άντρα σου τόσο ιδιαίτερο;  Παρακάτω θα μάθεις τι τον κάνει να ξεχωρίζει! Βασική προϋπόθεση να ξέρεις το ζώδιο του!

Θέλεις να ξέρεις τι είναι αυτό που κάνει τον άντρα σου τόσο ιδιαίτερο;  Παρακάτω θα μάθεις τι τον κάνει να ξεχωρίζει! Βασική προϋπόθεση να ξέρεις το ζώδιο του!

Κριός: το απόλυτο αρσενικό!  Του αρέσει να δείχνει την δύναμη του αλλά και τις ηγετικές του ικανότητες.  Η γεμάτη πάθος φύση του θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή ενώ θα χρειαστεί να του δώσεις τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται για να χαλαρώσει και θα επιστρέψει δίπλα σου έτοιμος για όλα!

Ταύρος:  ήρεμος και σταθερός, αν ο αγαπημένος σου ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, τότε σίγουρα λατρεύει την ρουτίνα. Αυτό το ζώδιο πατάει γερά τα πόδια του στην γη και θα σε μαγέψει γιατί είναι ένα πάρα πολύ αισθησιακό ζώδιο.  Σίγουρα θα εκτιμήσει δεόντως κάθε προσπάθεια που κάνεις να τον ευχαριστήσεις μαγειρεύοντας του ένα ωραίο φαγητό, αφού λατρεύει τις απολαύσεις.

Δίδυμοι:  ομιλητικός και πολύ επικοινωνιακός, ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο ευχαριστιέται να συζητάει για ώρες αλλά και  να μαθαίνει νέα πράγματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις το ενδιαφέρον του είναι να εξιτάρεις το μυαλό του. Θα δεις πως δυσκολεύεται να κάτσει σε ένα μέρος αρκετή ώρα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι δίπλα του και να απολαύσεις το γεγονός πως μαζί του κάθε μέρα θα είναι ξεχωριστή και δεν πρόκειται να βαρεθείς

Καρκίνος:  σίγουρα θα δεις πως ο άντρας Καρκίνος θέλει φροντίδα και αγάπη.  Αυτός ο περιποιητικός τύπος θα σε προσέξει όταν πας σπίτι του και θα σου μαγειρέψει την σπεσιαλιτέ του για να σε ευχαριστήσει. Δεν δυσκολεύεται να σου «ανοιχτεί» και να πει πώς αισθάνεται για εσένα.

Λέων:  αν θέλεις να περάσεις καλά τότε ένας άντρας που ανήκει στο συγκεκριμένο  ζώδιο είναι εκείνος που θα σου το προσφέρει. Λατρεύει  να διασκεδάζει και είναι βαθιά συναισθηματικός και ρομαντικός ενώ θα σου δείξει την αγάπη και την τρυφερότητα του.  Μπορεί να απαιτεί όλη σου την προσοχή και καμία φορά να σε κουράζει που θέλει να ασχολείσαι διαρκώς μαζί του όμως αν θέσεις τα όρια σου από την αρχή δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Παρθένος:  αν ο σύντροφος σου ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο το βέβαιο είναι πως θα θέλει να σε ευχαριστήσει.  Σίγουρα δίπλα του νιώθεις ασφάλεια τόσο συναισθηματική όσο και ασφάλεια και για τα πιο πρακτικά ζητήματα.  Ο άντρας Παρθένος ξέρει τι θα κάνει και πώς πρέπει να το κάνει από το πιο απλό πράγμα όπως το αλλάξει μια λάμπα μέχρι το πιο σύνθετο να σου φτιάξει την κουζίνα από την αρχή! Δεν αποκλείεται κάποιες φορές να είναι λιγάκι επικριτικός οπότε και εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τον βοηθήσεις να χαλαρώσει λιγάκι.

Ζυγός: ξέρει πολύ καλά πώς να σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία. Ξέρει τι να πει και πότε πρέπει να το πει για να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή.  Φυσικά και εκτιμάει την προσπάθεια σου να θέλεις και εσύ να τον ευχαριστήσεις.  Δεν θέλει να τσακώνεται και να χαλάει την διάθεση του και αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να του δίνεις τον προσωπικό του χώρο και χρόνο που πολλές φορές έχει μεγάλη ανάγκη.

Σκορπιός:  αν ο σύντροφος σου ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού τότε να είσαι σίγουρη πως θα προσπαθήσει να καταλάβει τα εσώψυχα σου. Φυσικά και μπορείς να του «ανοιχτείς» και να του μιλήσεις και για τις πιο κρυφές σου σκέψεις.  Ο ίδιος μπορεί να φαίνεται λίγο ζηλιάρης ώρες- ώρες  αλλά αν είσαι υπομονετική θα δεις πως όλα καλά θα πάνε.

Τοξότης: η ξεγνοιασιά και η διασκέδαση είναι τα ζητούμενα για τον άντρα Τοξότη που ξέρει να ευχαριστιέται την ζωή με κάθε τρόπ.  Διαθέτει χιούμορ και θα κάνει τα πάντα για να σε κάνει να χαμογελάσεις. Λατρεύει την περιπέτεια και του αρέσει να ταξιδεύει σε άγνωστα μέρη.

Αιγόκερως: δεν φοβάται την δέσμευση και είναι ένα σταθερό ζώδιο.  Του αρέσει να κάνει σχέδια για το μέλλον και πάντα έχει έναν στόχο στο μυαλό του.  Το μόνο βέβαιο είναι πως δίπλα του θα νιώθεις ασφάλεια ενώ μην ψάχνεις για κρυμμένα νοήματα πίσω από τα λόγια του αφού θα σου πει ακριβώς αυτό που σκέφτεται.

Υδροχόος: ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου θέλει να πειραματιστεί με την ζωή και γενικά ενδιαφέρεται για όλους και του αρέσει να είναι με φίλους και παρέες. Οπότε μην ανησυχείς δεν θα είσια μόνη. Το σπίτι σας θα είναι πάντα «ανοιχτό» για τους φίλους σας.  Το βασικό είναι πως νιώθεις σούπερ όταν είσαι κοντά του!

Ιχθείς: αν ο σύντροφος σου ανήκει στο συγκεκριμένο ζώδιο, τότε θα δεις πως είναι ευαίσθητος και θα κάνει τα πάντα για να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά αν δεν είσαι στα χάι σου. Η καλλιτεχνική του φύση θα εμπνεύσει και εσένα και όταν είσαι κοντά του νιώθεις πως μπορείς να κάνεις πραγματικότητα ότι βάλεις στο μυαλό σου.

Πηγή: womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ