Ολες οι φετινές υποψηφιότητες των Οσκαρ

Ολες οι φετινές υποψηφιότητες των Οσκαρ

Ποιες ταινίες διεκδικούν τα περισσότερα χρυσά αγαλματίδια στην τελετή απονομής Οσκαρ 2020;

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την 92η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ 2020 στο Λος Άντζελες βάζοντας σταρ του Χόλιγουντ, σκηνοθέτες και παραγωγούς στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πολυπόθητου χρυσού αγαλματίδιου.

Μετά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών και των Critics’ Choice Awards , την ανακοίνωση των BAFTA αλλά και των SAG, σειρά έχουν οι υποψήφιοι της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών Κι Επιστημών (Academy of Motion Picture Arts and Sciences, AMPAS), που είναι υπεύθυνη για μία από τις πιο φανταχτερές γιορτές του κινηματογράφου.

Όπως αναμενόταν, τα φαβορί θα κονταροχτυπηθούν σε όλες τις σημαντικές κατηγορίες.

«Joker», «The Irishman», «1917» και «Κάποτε στο Χόλιγουντ», είναι οι ταινίες με τις περισσότερες υποψηφιότητες και θα αναμετρηθούν σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες. Από κοντά τα «Παράσιτα» του Κορεάτη Μπονγκ Τζουν Χο.
Όσκαρ 2020: Σε λιγότερο από ένα μήνα η απονομή

Τα 8.469 μέλη της Ακαδημίας των Όσκαρ ψήφισαν από τις 2 έως τις 7 Ιανουαρίου και για τις 24 κατηγορίες των Όσκαρ 2020, από αυτή της Καλύτερης Φωτογραφίας έως την Καλύτερη Διεθνή Ταινία Μεγάλου Μήκους.

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ 2020 γίνεται σχεδόν ένα μήνα πριν την μεγάλη τελετή, η οποία ούτε φέτος θα έχει κεντρικό παρουσιαστή.

Η απονομή των Όσκαρ 2020 θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο Dolby Theater.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ