Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Φαβορί ο Πογιάτος για τον Παναθηναϊκό. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγει, θα του στείλει ο Αλαφούζος ταχυδρομικό περιστέρι.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τζούλι Ανι : Σε ρωτάει αν το 2018 θα είναι καλό (pics)

Με πάνω από 4,5 εκατομμύρια φαν στο Instagram, η Τζούλι Ανι επιθυμεί να μάθει αν πιστεύεις ότι το νέο έτος θα είναι καλό ή κακό.

Τζούλι Ανι : Σε ρωτάει αν το 2018 θα είναι καλό (pics) | to10.gr

Διαθέτοντας πάνω 4,5 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Τζούλι Ανι δικαιούται να διενεργεί γκάλοπ, τα οποία μάλιστα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Με αφορμή την αλλαγή του χρόνου, αυτή τη φορά το εκρηκτικό μοντέλο ρωτάει τους φαν της για το αν το νέο έτος θα μας… μπει καλά ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Τζούλι είναι τόσο δημοφιλής και σαγηνευτική που σε έρευνα που διεξήγαγε το γνωστό περιοδικό Maxim κατέλαβε την 5η θέση της της λίστας με την ομορφότερη της χρονιάς στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ! Διάκριση όχι και τόσο αμελητέα αν αναλογιστεί τον τεράστιο πληθυσμό που κατοικεί σε αυτές τις περιοχές.

Η απαράμιλλης ομορφιάς κοπέλα, ζει στο Σαν Ντιέγκο με την κόρη της, την οποία έκανε όταν βρισκόταν σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Τέλος να αναφέρουμε ότι από τον αθλητισμό γουστάρει πολύ το ράγκμπι, αποτελώντας μία από τις μούσες του συγκεκριμένου σπορ.

Would you let me touch your wood? 😉 Raise your hand if you would ??‍♀️ #flamingo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ juli.annee στις

Postmates & people watching? ☀️ who wants to stay in bed with me all day?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ juli.annee στις

Been wearing color lately.. ? I donno know how I feel about it.. what do you guys think?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ juli.annee στις