Το κοριτσάκι που βάφτισε η Μενεγάκη μεγάλωσε – Ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι

Θυμάστε το κορίτσι που βάφτισε η Ελένη Μενεγάκη; Η κοπέλα μεγάλωσε πολύ και έχουμε φωτογραφίες από τις πίστες που τραγουδάει!

Το κοριτσάκι που βάφτισε η Μενεγάκη μεγάλωσε – Ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι | to10.gr

Η παρουσιάστρια του Alpha tv έχει βαφτιστήρια και μάλιστα δύο! Αν και η παράδοση ορίζει να βαφτίζεις μόνο αγόρια ή κορίτσια, η Ελένη Μενεγάκη έχει βαφτίσει τρία παιδιά αντίθετου φύλου.

Η τηλεδιάσκεψη, ο Τσιόδρας και το μόνο σίγουρο…

Το 2008, στη Βραυρώνα, βάφτισε τον Ευθύμη, τον πρωτότοκο γιο του Κωνσταντή Σπυρόπουλου και της Ελμίνας Κοπελούζου, ενώ οχτώ χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 2016, στο Μοναστήρι της Παναχράντου στην Άνδρο βάφτισε τη Μελίνα, ανιψιά του Μάκη Παντζόπουλου.Η ίδια, έχει μεγάλη αδυναμία στα πνευματικά της παιδιά, τα οποία και φροντίζει συχνά, με τον δικό της τρόπο.

Ποιο είναι το κορίτσι που βάφτισε η Ελένη Μενεγάκη – Μεγάλωσε και τραγουδάει στις πίστες

Η Σοφία Κοντολάζου είναι κόρη του τραγουδιστή Δημήτρη Κοντολάζου και της Καρολίνας Στάμου.Όπως και η μητέρα της, και η Σοφία ασχολείται με το τραγούδι. Αν προσθέσουμε μάλιστα, και το γεγονός πως έχει και πνευματική μητέρα την Ελένη Μενεγάκη τότε μπορούμε να καταλάβουμε από πού πήρε την λάμψη αλλά και την έφεση στις τέχνες!

Η 26χρονη κοπέλα αν και δεν απασχολούσε μέχρι τώρα τα φώτα της δημοσιότητας κι έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να πετύχει τα όνειρά της. Μάλιστα, στο κέντρο που τργαουδάει έχει ξεχωρίσει αρκετά για το ταλέντο αλλά και το ήθος της. Η βαφτισιμιά της Ελένης Μενεγάκη ασχολείται με το τραγούδι, ωστόσο λατρεύει και την ψυχολογία. Το γεγονός πως είναι πολύ όμορφη και πως γράφει στο φακό όμως, ίσως την οδηγήσει κάποια στιγμή στην τηλεόραση και να ακολουθήσει τα βήματα της νονάς της σε κάποιο πλατό τώρα που όπως ακούγεται η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha tv. Έχουμε αναλυτικά το ρεπορτάζ εδώ – Είναι βόμβα μεγατόνων!

Δείτε πώς είναι σήμερα το κορίτσι που βάφτισε η Ελένη Μενεγάκη:


Το κοριτσάκι που βάφτισε η Μενεγάκη μεγάλωσε – Ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι


Το κοριτσάκι που βάφτισε η Μενεγάκη μεγάλωσε – Ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού μπάσκετ: Δεν μιλάμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ