Μπραντ Πιτ : Με τζιν, δερμάτινο μπουφάν και συστήνεται ως Γουίλιαμ

Μπραντ Πιτ : Με τζιν, δερμάτινο μπουφάν και συστήνεται ως Γουίλιαμ

Ο φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός πήγε να πάρει καφέ με τη μηχανή του και έπιασε την κουβέντα σε μια όμορφη νεαρή που περίμενε μπροστά του

Ο επεισοδιακός του χωρισμός με κατηγορίες για καταχρήσεις από τη μεριά του, από την Αντζελίνα Τζολί απασχόλησε επί μήνες τα μίντια σε όλο τον κόσμο. Τώρα ο θόρυβος έχει καταλαγιάσει και ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως γυρνάει σε «κανονικούς ρυθμούς» τη ζωή του.

Η «Page Six» της New York Post τον εντόπισε σε μια βόλτα του για καφέ στο Λος Άντζελες όπου μένει και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός και γόης του Χόλιγουντ δεν δίστασε να φλερτάρει με μια όμορφη νεαρή που συνάντησε εκεί.

Όπως διηγείται ο δημοσιογράφος, ο Μπραντ Πιτ έφτασε στο καφέ με την μοτοσικλέτα του, φορώντας γυαλιά ηλίου, τζιν παντελόνι και δερμάτινο σακάκι. Στάθηκε στην ουρά και αμέσως έπιασε την κουβέντα με μια νεαρή ξανθιά που στεκόταν μπροστά του.
«Είμαι η Λίντια» του είπε σε κάποια στιγμή η γυναίκα κι εκείνος της απάντησε: «Γεια, είμαι ο Γουίλιαμ», χρησιμοποιώντας το βαφτιστικό του όνομα!

«Α, μοιάζεις με Μπραντ», του είπε εκείνη με χιούμορ καθώς τον είχε αναγνωρίσει και χαμογελώντας και κλείνοντάς της το μάτι, της ανταπάντησε: «Αυτό είναι το δεύτερό μου όνομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ