Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πιο fit από ποτέ (vid)

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πιο fit από ποτέ (vid)

Δείτε την Χριστίνα Μπόμπα να γυμνάζεται στην κάμερα προκαλώντας… εγκεφαλικά.

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει τέλειες αναλογίες και αυτό οφείλεται στην εντατική γυμναστική, αλλά και το προσεγμένο διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Μάλιστα, οι συχνές αναρτήσεις της στα social media από το γυμναστήριο, ενώ τα αθλητικά συνολάκια που επιλέγει να φοράει και να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό «μαρτυρούν» πώς η σωματική άσκηση είναι μέρος της καθημερινότητάς της.

Τι κάνει όμως η όμορφη Χριστίνα για να διατηρείται fit; Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει σχετικά με την διατροφή της: «Έχω κάποιους βασικούς κανόνες, τους οποίους τις περισσότερες φορές καταφέρνω και ακολουθώ. Αποφεύγω τα τηγανητά, τη ζάχαρη και τα πολλά ψωμιά και δεν ξεχνάω να ενισχύω τον οργανισμό μου με τροφές πλούσιες σε θρεπτική αξία, όπως αβοκάντο, φρούτα και λαχανικά, ψάρι κτλ.».

Σχετικά με το προπονητικό της πρόγραμμα, η ίδια λατρεύει τη γιόγκα, ενώ, όταν βρίσκεται σε περίοδο με πολλά ταξίδια, λατρεύει να κάνει ποδήλατο, να περπατάει και αθλείται σε τοπικά γυμναστήρια. Γενικά, λατρεύει την κίνηση και με κάθε ευκαιρία δοκιμάζει καινούργια πράγματα.

Αυτή τη φορά, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο, μέσα από τα οποία έδειξε καρέ-καρέ στις διαδικτυακές της φίλες τις ασκήσεις που κάνει για τέλειους γλουτούς, τετρακέφαλους, αλλά και κοιλιακούς-φέτες.

Φορώντας ένα πορτοκαλί κολάν και ασορτί τοπ, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Χριστίνα έκανε την προπόνησή της και παρουσίασε μέρος τους προγράμματος που ακολουθεί αυτή την περίοδο.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Πηγή: e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ