Σοκ για τον Steven Spielberg! Συνελήφθη η κόρη του

Σοκ για τον Steven Spielberg! Συνελήφθη η κόρη του

Πρόσφατα η Mikaela Spielberg είχε ανακοινώσει πως θα γίνει πορνοστάρ φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον πατέρα της και τώρα συνελήφθη για κακοποίηση του συντρόφου της.

Πρόσφατα η Mikaela Spielberg είχε ανακοινώσει πως θα γίνει πορνοστάρ φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον πατέρα της και τώρα συνελήφθη για κακοποίηση του συντρόφου της.

Συγκεκριμένα η 23χρονη κόρη του Steven Spielberg συνελήφθη το Σάββατο γιατί άσκησε βία στον αρραβωνιαστικό της, πετώντας του αντικείμενα κατά τη διάρκεια ενός καβγά, υποστηρίζουν οι αρχές, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το ζευγάρι φαίνεται να καβγάδισε μετά την επιστροφή του στις 4 το πρωί σε μπαρ που διασκέδαζαν και η Mikaela κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά την επίθεση στον 47χρονο αρραβωνιαστικό της.

Η ένταση μεταξύ του ζευγαριού κλιμακώθηκε όταν ο 47χρονος έκανε ένα αγενές σχόλιο προς εκείνη με αποτέλεσμα να τη θυμώσει και να αρχίσει να του πετά αντικείμενα. Ένα από αυτά τον πέτυχε στο χέρι και τον τραυμάτισε. Το ποιος κάλεσε την αστυνομία δεν έγινε σαφές, πάντως και οι δύο παραδέχθηκαν τη διαμάχη τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η κόρη του Spielberg στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή της για τα περί εσωτερικής διαφωνίας, ωστόσο η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Mikaela ήταν η επιτιθέμενη. Ο 47χρονος πάντως αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη στην αρραβωνιαστικιά του και μιλώντας στο Fox News ανέφερε ότι πρόκειται για παρανόηση. «Κανείς δεν τραυματίστηκε», είπε ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Μετά τη σύλληψη της κάποιος κατέβαλλε την εγγύηση των 1.000 δολαρίων για λογαριασμό της και αφέθηκε ελεύθερη μετά την υποχρεωτική 12ωρη κράτησή της.

The most important in this life is too be free and be who I want too be no mater what people think about that #justbeyourself #mikaelaspielberg

A post shared by Mikaela Spielberg (@mikaelaspielbergofficial) on Feb 24, 2020 at 7:08am PST

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ