Γιάννης Σαββιδάκης | «Δεν είμαι ευρωβουλευτής γι’ αυτό δεν είμαι στο YFSF»

Γιάννης Σαββιδάκης | «Δεν είμαι ευρωβουλευτής γι’ αυτό δεν είμαι στο YFSF»

Τι είπε για τον Αλέξη Γεωργούλη ο Γιάννης Σαββιδάκης;

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Έλα Χαμογέλα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο remake της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά», αλλά και στο “Your Face Sounds Familiar”.

Αρχικά ανέφερε για την ηλικία του: «Με τον χρόνο βλέπεις την αλλαγή αλλά προσπαθώ να κρατηθώ σε μια καλή φόρμα. Δεν είναι εύκολο να είσαι κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα απίκο! Με κρατάνε τα παιδιά μου, τα δυο μου αγόρια. Όταν κοιτιέμαι, δεν θα κρύψω, πως νιώθω ένα σκίρτημα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αν θα μπορούσε αλήθεια να γίνει remake της αγαπημένης σειράς, “Της Ελλάδος τα παιδιά”, λέγοντας: «Ήταν απίστευτα ατυχές και μεγάλο κρίμα που έφυγε ο Κώστας. Έχω την εντύπωση ότι τελικά θα γινόταν, remake της σειράς, όχι γρήγορα, γιατί ο κόσμος θα το ζητούσε πάρα πολύ» και συνέχισε λέγοντας για την τηλεόραση: «Η τηλεόραση μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν μου λείπει αλλά θα ήθελα να κάνω. Νομίζω ότι είμαι στη φάση της ζωής μου που θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή. Κάτι που να έχει να κάνει με τη μουσική».

Τέλος αναφέρθηκε στο “Your Face Sounds Familiar”, το οποίο είχε κερδίσει στον δεύτερο κύκλο της προβολής του. Ο τραγουδοποιός είπε: «Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση να βρεθώ στην κριτική επιτροπή, νομίζω πως θα πρέπει να βγω Ευρωβουλευτής για να με πάρουν. Έχω αυτή την εντύπωση. Νομίζω ότι ο Αλέξης Γεωργούλης επειδή είναι Ευρωβουλευτής είναι ξανά στο YFSF και καλά κάνει! Και πέρσι ήταν καλός, όπως είναι πολύ καλός ηθοποιός με ωραία φάτσα».

Πηγή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ