Μπριατόρε – Γκρεγκοράτσι : Το διαζύγιο των εκατομμυρίων (pics)

Μπριατόρε – Γκρεγκοράτσι : Το διαζύγιο των εκατομμυρίων (pics)

Ο playboy Φλάβιο Μπριατόρε και η κατά 30 χρόνια μικρότερή του Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι διέλυσαν το γαμό του, με το διαζύγιο να αποφέρει πολλά εκατομμύρια στο 37χρονο μοντέλο.

Και πολλά ήταν… Περίπου δέκα χρόνια διήρκεσε ο γάμος του 67χρονου Φλάβιο Μπριατόρε με την κατά τη 30 χρόνια νεότερη του Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι. Ο Ιταλός επιχειρηματίας και η συμπατριώτισσά του καλλονή, που παντρεύτηκαν το 2008 και απέκτησαν έναν γιο τον Νέιθαν (7 ετών σήμερα) ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Αυτό αποκάλυψε το περιοδικό Oggi και παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι το αρνήθηκε, υπάρχουν αποδείξεις. Συγκεκριμένα αμφότεροι εθεάθησαν να αποχωρούν μαζί από το δικηγορικό γραφείο που πήγαν να καταθέσουν την αίτηση διαζυγίου και να συμφωνήσουν τους όρους του. Και δεν μιλάμε για ένα οποιαδήποτε γραφείο, αλλά αυτό της Ανναμαρία Μπερναρντίνι, που είναι ότι το πιο διάσημο σε ολόκληρη την Ιταλία σχετικά με υποθέσεις διαζυγίων επωνύμων.

Οροι οι οποίοι φυσικά θα κάνουν την Ελιζαμπέτα μια πάμπλουτη ζωντοχήρα. Κι αυτό καθώς ως γνωστόν ο Μπριατόρε είναι πολυεκατομμυριούχος, έχοντας εμπλακεί με τη Formula 1, τα ρούχα Μπένετον, το ποδόσφαιρο (QPR), αλλά και άλλες χρυσοφόρες επιχειρήσεις

Οσον αφορά την Γκρεγκοράτσι, το σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να δουλέψει ποτέ ξανά στο υπόλοιπο της ζωής της. Η διατροφή που θα τις επιδικαστεί αναμένεται να είναι αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα θα αποκτήσει και μετοχές στα διάφορα νυχτερινά μαγαζιά που διαθέτει ο πρώην πλέον άντρας της ανά τον κόσμο. Επίσης σύμφωνα με όσα προκύπτουν στο όνομά της θα περάσει και ένα πολυτελέστατο ρετιρέ στην Ρώμη.

Πλέον ο… playboy Μπριατόρε είναι ελεύθερος για να «χτυπήσει» την επόμενη καλλονή της ζωής του, την ώρα που εμείς θα θυμηθούμε τα κάλλη της πρώην πλέον γυναίκας του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ