Κορωνοϊός: Το πάρτι στην Κηφισιά που κόλλησε όλη η Αθήνα – Το οργάνωσε γνωστός γιατρός

Κορωνοϊός: Το πάρτι στην Κηφισιά που κόλλησε όλη η Αθήνα – Το οργάνωσε γνωστός γιατρός

Το πάρτι έγινε σε εστιατόριο στην Κηφισιά και ήταν καλεσμένη όλη η καλή Αθήνα.

Κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα, αλλά είναι τσεκαρισμένο. Ενα πάρτι στην Κηφισιά, όταν η επιδημία στην Ελλάδα ήταν ακόμα σε αρχικό στάδιο και δεν είχαν ακόμα ληφθεί έκτακτα μέτρα για την κυκλοφορία στους δρόμους, ήταν αυτό που κόλλησε δεκάδες επώνυμους πολίτες, δραστήριους στις επιχειρήσεις και με ευρύ κοινωνικό δίκτυο, με συνέπεια ο ιός να διαδοθεί εντυπωσιακά.

Το πάρτι έγινε στα μέσα του μηνός Μαρτίου, σε γνωστό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων, και ήταν καλεσμένη όλη η καλή Αθήνα. Αφορμή ήταν η εορτή της συζύγου του γιατρού. Αν και ο διοργανωτής της δεξίωσης είναι πολύ γνωστός γιατρός και πανεπιστημιακός, και συνεπώς ήξερε τους κινδύνους, δεν θέλησε να το αναβάλει. Στην δεξίωση- δείπνο ήταν καλεσμένοι τουλάχιστον άλλοι δύο καθηγητές Ιατρικής που έχουν νοσήσει αλλά είναι καλά στην υγεία τους.

Δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλους καλεσμένους όμως. Γιατί στην δεξίωση του γιατρού που είναι από τους πιο γνωστούς και προβεβλημένους επιστήμονες στη χώρα μας, ήταν καλεσμένοι εκτός από γιατροί, και επιχειρηματίες, και εφοπλιστές και γνωστοί Αθηναίοι και αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι.

Τουλάχιστον ένας πολύ γνωστός εφοπλιστής από τις παλιές οικογένειες της Αθήνας, βρίσκεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο και οι πληροφορίες λένε ότι και λόγω της ηλικίας του, είναι σοβαρά και δίνει μάχη. Θετικός στον ιό βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του κλάμπ αλλά και πολλοί άλλοι συμετέχοντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ