Σήμερα το βράδυ «Μένουμε Σπίτι» με Αντώνη Ρέμο

Σήμερα το βράδυ «Μένουμε Σπίτι» με Αντώνη Ρέμο

H αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την εκπομπή - έκπληξη του Αντώνη Ρέμου, σήμερα και ώρα 23.00 στο MEGA

Σήμερα Παρασκευή 10 Απριλίου, στις 23:00 στο MEGA ο Αντώνης Ρέμος μας υπενθυμίζει πως…«Δεν τελειώσαμε» σε μια εκπομπή γεμάτη μοναδικές επιτυχίες.

Στις μέρες της πανδημίας του κοροναϊού και του social distancing που έχει επιβληθεί στις ζωές μας, οι θρυλικές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου θα καταφέρουν να φέρουν πίσω το χαμόγελο στο χείλη μας, θα μας θυμίσουν όλα εκείνα που έχουμε αφήσει πίσω και όλα αυτά που δεν θέλουμε να ξεχάσουμε.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής υπόσχεται μια νύχτα μοναδική γεμάτη τραγούδι, συζητήσεις με φίλους, λόγια συμπαράστασης και μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Γιατί αυτό χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Μια ζεστή αγκαλιά με μοναδικά τραγούδια, κέφι και μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Οι ειδικοί «Λένε» πως πρέπει να είμαστε θετικοί και να διατηρήσουμε ακμαίο το ηθικό μας, έστω και σε καραντίνα και αφού δεν υπάρχει περίπτωση να «Μπορεί να βγω», ίσως «Θα ‘πρεπε» να παρακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για το MEGA.

Θα αφήσουμε μακριά «Όλα τα δάκρυα», δεν θα «Ακούσουμε κανέναν» και «Εδώ και τώρα» θα απολαύσουμε ένα μοναδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας από εκείνα που μόνο ο Έλληνας καλλιτέχνης ξέρει να δημιουργεί και να παρουσιάζει απλόχερα στον κόσμο που τον ακολουθεί φανατικά όλα αυτά τα χρόνια.

Και η «νύχτα θα σπάσει δύο κομμάτια», σαν τα δύο κομμάτια της καρδιάς. Ενα εκεί που θα βρίσκεται ο Ρέμος με την παρέα του κι ένα στα σπίτια μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#ΜένουμεΣπίτι με τον Αντώνη Ρέμο – ANTONIS REMOS και τα τραγούδια του, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη την Παρασκευή 10 Απριλίου στο Mega Tv στις 23.00. #spitimetonantoni #mega #μένουμεσπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις

«Θα το ρίξουμε έξω και ας μένουμε μέσα»

Ο Αντώνης Ρέμος με λίγους και επιλεγμένους μουσικούς και τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Κυβέλο, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους μπαίνουν σε ένα στούντιο ηχογραφήσεων και μας ταξιδεύουν με τις μελωδίες τους.

Σε αυτό το ταξίδι μας επιφυλάσσει εκπλήξεις κάνοντας συνδέσεις με αγαπημένα του πρόσωπα.

Γιατί αυτό που έχει σημασία, το νόημα αυτής της μοναδικής εκπομπής, είναι ότι μπορεί να είμαστε μακριά, μπορεί να είμαστε απομονωμένοι, χωρίς να έχουμε τους αγαπημένους μας, αλλά δεν θα μείνουμε με «κλειστά τα στόματα». «Ετσι ξαφνικά» θα ενώσουμε τις φωνές μας και θα κάνουμε «εκατό φορές κομμάτια» τον κοροναϊό και την απομόνωση.

 

Ο Αντώνης Ρέμος, στα 49 του χρόνια πλέον, δεν έχει καταφέρει και λίγα. Τουναντίον, μια γρήγορη ματιά στο βιογραφικό του αποδεικνύει πως οι επιτυχίες του είναι πολλές και έχουν καταφέρει ήδη να γίνουν κλασικές. Οι συνεργασίες με ηχηρά ονόματα ( Μίκης Θεοδωράκης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μίμης Πλέσσας, Κώστας Χατζής, Μαρινέλλα Γιώργος Νταλάρας) τον έχουν κατατάξει στην πρώτη γραμμή των Ελλήνων καλλιτεχνών.

 

«Καρδιά μου μην ανησυχείς», στο MEGA αύριο να συντονιστείς γιατί «Η αγάπη έρχεται στο τέλος»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτήν την Παρασκευή στις 23.00 στο Μega TV @megatvcom μένουμε Μαζί…απο το Σπίτι..! #ΜένουμεΣπίτι σε ένα πρόγραμμα έκπληξη. #spitimetonantoni #mega #μένουμεσπίτι #remosmusic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Remos (@aremovic) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ