My Style Rocks: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε φόρεμα το μαξιλάρι της (pics)

My Style Rocks: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε φόρεμα το μαξιλάρι της (pics)

Δείτε φωτογραφίες...

Στο νέο Challenge που θέλει τα κορίτσια του Instagram να κάνουν φόρεμα το… μαξιλάρι τους, ανταποκρίθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Το challenge PillowDress έχει γίνει viral στο Instagram με πολλές γυναίκες να προσπαθούν να φτιάξουν το δικό τους φόρεμα με το μαξιλάρι. Η λογική απλή. Χρειάζεται κανείς για να φτιάξει ένα τέτοιο φόρεμα ένα μαξιλάρι και μια ζώνη.

Κάπως έτσι έφτιαξε το δικό της φόρεμα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks.

Φορώντας, λοιπόν, το… μαξιλαροφόρεμά της, η Ευρυδίκη φωτογραφήθηκε στο σαλόνι της σε πόζες που θυμίζουν editorial περιοδικού και δημοσίευσε τις σχετικές λήψεις στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

EXTRAVAGANZA IN DA HOUSE ⛓ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 2 ⛓TODAYS OUTFIT A PILLOW ❤️ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Oops • • • ΞΑΦΝΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ Κ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ! ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ CORONA TIME ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ … ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΠΑΩ ΣΤΟ MARKET ! ΣΑN ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ Handmade bag : @n8notto Shoes: @zara Belt : @zara Magazine : @harpersbazaargreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ