«Άγαμοι Θύται»: Η γιαγιά κάνει «La Πάσχα de Papel»

«Άγαμοι Θύται»: Η γιαγιά κάνει «La Πάσχα de Papel»

Oι «Άγαμοι Θύται» επιστρέφουν με νέα σπαρταριστά βίντεο σχολιάζοντας την επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο

Τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δημιούργησε το σατυρικό μουσικοθεατρικό σχήμα «Άγαμοι Θύται».

Τα σκετσάκια που παρουσιάζουν όλα αυτά τα χρόνια είναι βγαλμένα από τη ζωή, καυτηριάζοντας κυρίως τα πολιτικά κατορθώματα, αλλά και τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας μας.

Αυτή τη φορά, οι «Άγαμοι Θύται» επανέρχονται με μία σειρά από χιουμοριστικά βίντεο στο YouTube για να ξορκίσουν τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, που ζει η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης.

Στο πρώτο επεισόδιο, η γνωστή «γιαγιά» δίνει οδηγίες για το Πάσχα, αφού πρώτα μιλάει με έναν ιερέα και στη συνέχεια με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο επεισόδιο, η «γιαγιά» ξαναχτυπά με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και 13033, ενώ στο τρίτο επεισόδιο η «γιαγιά» ασχολείται με το Casa De papel:

«Μη μαθαίνεις στις γριές αυτά τα μπλιμπλίκια. Όλο το βράδυ κάθονται και βλέπουν. 15 σεζόν μαζεμένες. Και τα πιστεύουν κιόλας.

Είδαν αυτό το Casa De Papel και τι ιδέα τους ήρθε. Κάνανε συμμορία.

Βάλανε φόρμες μπλε, νοικιάσαν διαμέρισμα δίπλα στην εκκλησία, σκάψαν λαγούμι, τούνελ ολόκληρο να βγουν μέσα στην εκκλησία που απαγορεύεται. Πιστές εντάξει αλλά είναι και τρελές.

Πήραν και ψευδώνυμα. Κοζάνη, Δράμα, Καβάλα η άλλη, Καλαμπάκα… η Ευτέρπη έβαλε Αργος Ορεστικόν. Φόρεσαν και μια μάσκα Λάκη Γαβαλά από τις απόκριες. Λάθος έκαναν βγήκαν δίπλα στο κομμωτήριο».

Απολαύστε παρακάτω τα νέα βίντεο που δημοσίευσαν οι «Άγαμοι Θύται»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ