Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ευχήθηκε καλό μήνα και το Instagram «τρελάθηκε» (pic)

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ευχήθηκε καλό μήνα και το Instagram «τρελάθηκε» (pic)

Η φωτογραφία στο παράθυρο με το σεντόνι να καλύπτει τα… απαραίτητα

Διαθέτει ένα από τα πιο hot προφίλ στο ελληνικό Instagram, καθώς οι περισσότερες από τις φωτογραφίες της είναι αποκαλυπτικές.

Την Παρασκευή (1/5) η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ευχήθηκε «καλό μήνα» στους ακόλουθούς της, με τον πιο «καυτό» τρόπο. Η γνωστή Dj και ραδιοφωνική παραγωγός, ανέβασε μία σeξι φωτογραφία της όπου βρίσκεται στο παράθυρο, με ένα σεντόνι να καλύπτει τα… απαραίτητα.

Μάλιστα για να ικανοποιήσει τους fans της, πόσταρε τη φωτογραφία σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις για όλα τα γούστα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Λατρεύω το Μάιο! 😍 Χαρουμενο μήνα παιδιά! Να μας πάνε όλα κατ ευχή! ❤️Να βγούμε απο αυτή τη δοκιμασία δυνατοί και ανεπηρέαστοι αρνητικά!🙏 Μακάρι! Τι ωραίο που θα ήταν αν με ένα μαγικό 🌸 τρόπο επιστρέφαμε στη κανονική μας κανονικότητα άμεσα κ δυνατα κ όχι σταδιακά χωρίς να έχουμε άλλες επιπτώσεις στην υγεία αλλά και στην οικονομία!Αυτό όμως είναι σενάριο από άλλο έργο σίγουρα όχι αυτό που ζει ο πλανήτης μας 🌏! Οπότε πάμε να το «ζήσουμε»! Τι ωραία λέξη! Μεγάλη η αξία της! Και καλούμαστε κ πρέπει να τη προστατέψουμε για να ζήσουμε εμείς κ οι αγαπημένοι μας 💋 Χαμόγελα λοιπόν αισιοδοξία υπομονή επιμονή και «μια εμπειρία ακόμα λοιπόν» που λέει και το γνωστό ελληνικό άσμα του 😀 φίλου μου @lepa_official! 😍 😉 Σαν σήμερα πέρσι μόλις είχα φτάσει στο εκπληκτικό @royalmarminbay του αγαπημένου μου φίλου Αθηναγόρα @athinagoras_andriadakis_ στην πανέμορφη Ελούντα! Θεε μου τι όμορφο μέρος τι μαγικό location! Α ρε Κρήτη με τα ωραία σου❤️🙏Ελλαδιτσα μου σε αγαπω 🧡 μείνε ενωμένη και δυνατή και όλα θα τα ξεπεράσεις! 😍 #elounta #menoume_spiti 😙πρέπει να αλλάξει και το #slogan #vgainoumeexwsigasiga #coronavirus #goodmorning #happymay #may

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις

Πηγή: e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ