Ιρίνα Σάικ : Η βέρα στ’ αριστερό που πρόδωσε τη Ρωσίδα καλλονή! (pics)

Ιρίνα Σάικ : Η βέρα στ’ αριστερό που πρόδωσε τη Ρωσίδα καλλονή! (pics)

Μια φωτογραφία στην οποία η Ιρίνα Σάικ εμφανίζεται να φοράει βέρα για πρώτη φορά δημοσίως, πυροδότησε έντονη φημολογία για γάμο ή αρραβώνα του διάσημου μοντέλου, με τον Αμερικανό ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η Ιρίνα Σάικ συνδέεται ερωτικά με τον Μπράντλεϊ Κούπερ από τις αρχές του 2015 και ότι από το Μάρτιο του 2017 έχουν μαζί και μια κορούλα. Τη γλυκύτατη Lea de Seine, δηλαδή η Lea (αυτή που φέρνει καλά νέα) από τον Σηκουάνα, τον διάσημο ποταμό του Παρισιού.

Όλα αυτά είναι γνωστά. Αυτό που επίσης ξέραμε ήταν ότι η Ρωσίδα καλλονή και ο Αμερικανός ηθοποιός δεν είναι παντρεμένοι. Ούτε καν αρραβωνιασμένοι
Κι όμως ήρθε μια φωτογραφία να μας κάνει να καταλάβουμε ότι έχουμε χάσει… επεισόδια.

Πριν από λίγες μέρες η 32χρονη Ιρίνα ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά ένα καβούρι. Εκείνο που μάλλον ξέφυγε στη σύντροφο του 43χρονου ηθοποιού είναι δαχτυλίδι το οποίο παραπέμπει σε δαχτυλίδι αρραβώνα ή βέρα γάμου. Ένα κόσμημα το οποίο το top model δεν είδαμε να φοράει σε άλλη φωτογραφία ούτε δημόσια εμφάνιση.

Φυσικά άπαντες έσπευσαν να κάνουν λόγο για επίσημη πλέον «σύνδεση» των δυο τους, ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος. Τώρα αν είναι αρραβώνας ή γάμος είναι κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί από τους ίδιους…

Γενικότερα το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο μέτρο του δυνατού, κάνοντας το ίδιο και γύρω από τη γέννηση του παιδιού τους. Θυμίζουμε οτι για μια πενταετία και ως τοn Ιανουάριο του 2015, η πανέμορφη Ιρίνα είχε σχέση με τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο.

Εμείς ας θυμηθούμε τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες μιας εκ των πιο ωραίων γυναικών παγκοσμίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ