Ιωάννα Τούνη μαγιό: Η πόζα στην μπανιέρα, έχει πραγματικά «τρελάνει» το Instagram

Ιωάννα Τούνη μαγιό: Η πόζα στην μπανιέρα, έχει πραγματικά «τρελάνει» το Instagram

Ιωάννα Τούνη μαγιό: Μπορεί τα γυμναστήρια να παραμένουν κλειστά, ωστόσο κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Ιωάννα Τούνη δεν σταμάτησε τις σκληρές της προπονήσεις.

Πριν συμπληρωθούν 22 ώρες από τη στιγμή που η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο instagram μια ακόμη σέξι φωτογραφία της με μαγιό, καθισμένη στην μπανιέρα, τα 71.000 likes έχουν ήδη καταγραφεί στην ανάρτησή της. Η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks προμοτάρει ένα καινούργιο προϊόν κατά της κυτταρίτιδας, και τα κολακευτικά σχόλια «Θεά», «Καταπληκτική», «Τουνάρα» είναι τα πιο κόσμια. Τα άλλα, καταλαβαίνουμε όλοι σε τι… πλαίσιο κινούνται.

Μπορεί τα γυμναστήρια να παραμένουν κλειστά, ωστόσο κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Ιωάννα Τούνη δεν σταμάτησε τις σκληρές της προπονήσεις μέσα στο σπίτι, παρέα με τον σύντροφό της, Χρήστο Τσεβρεντζή. Η ξανθιά καλλονή διατηρεί ένα άκρως σέξι και καλογυμνασμένο κορμί, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει ατασθαλίες στην διατροφή της.  Λίγο μετά τη λήξη της καραντίνας, η Ιωάννα Τούνη επισκέφτηκε τη διατροφολόγο της για να δει πως τα πήγε όλο αυτό το διάστημα. Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τα Instagram Stories της, παρέμεινε στα κιλά της και πιο συγκεκριμένα από 62,6 πήγε στα 62,3! Μάλιστα, έχασε και αρκετό λίπος, ενώ της ανέβηκε η μυική μάζα.

Ιωάννα Τούνη: Ο φακός την “τσάκωσε” χωρίς μακιγιάζ

Η Ιωαννα Τουνη ως γνωστο μένει μόνιμα και δραστηριοποιειται επαγγελματικα στη συμπρωτευουσα. Η σέξι Τουνάρα, που γνωρισαμε μέσα απο τον πρωτο κυκλο του My Style Rocks, απολαμβάνει μια πολυ όμορφη ζωη στην Θεσσαλονίκη, ασχολείται με τις επιχειρήσεις της και ζει τον ερωτα στο πλευρο του συντρόφου της, Χρηστου Τσεβρεντζη. Μαλιστα, τωρα που εληξε και η καραντινα, δεν σταμάτα τις βόλτες και τις εξόδους!

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Ιωαννα Τουνη στους δρόμους της συμπρωτευουσας με ψώνια για το σπιτι! Δεν ήταν όπως την εχουμε συνηθίσει, αντιθέτως επέλεξε να βγει χωρις ιχνος μακιγιαζ και με ανατρεπτικό hairlook! Πριν μερικες ημερες, η Ιωαννα έκανε κοτσιδακια στο κομμωτήριο και όταν αποφάσισε να τα ξελυσει… είχε αυτό το αποτέλεσμα!

          

Πηγή: alphafreepress.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ