«Δύο Μέτρα Ουρανός»: Ο Πάνος Κιάμος σε μία μουσική πρόταση – έκπληξη

«Δύο Μέτρα Ουρανός»: Ο Πάνος Κιάμος σε μία μουσική πρόταση – έκπληξη

Ο Πάνος Κιάμος φέρνει μία μουσική πρόταση που θα εκπλήξει με ευχάριστο τρόπο.

Ακόμα ένα τραγούδι είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες ο Πάνος Κιάμος.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του εκρηκτικού single «Θα Περάσει», ο αγαπημένος καλλιτέχνης το κοινού προχωρά με την ίδια ακριβώς διάθεση έχοντας σκοπό να συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει να χαρίζει με απίθανη ευκολία τραγούδια που μαγνητίζουν κατευθείαν και γίνονται ατάκες.

Το καινούργιο single που θα κυκλοφορήσει σύντομα ο Πάνος Κιάμος θα έχει τον τίτλο «Δύο Μέτρα Ουρανός».

Το πρώτο άκουσμα του τραγουδιού έρχεται στην επιφάνεια με ένα teaser διάρκειας σχεδόν 40 δευτερολέπτων. Όπως γίνεται αντιληπτό, το «Δύο Μέτρα Ουρανός» είναι μία ξεχωριστή δημιουργία που συνδυάζει στον ήχο της latin στοιχεία με τρόπο που προκαλεί ευχάριστη έκπληξη.

«Πόσο έμεινε για μένα αφού έγινες καπνός, δύο μέτρα ουρανός, δύο μέτρα ουρανός…», τραγουδά ο Πάνος Κιάμος στη δεύτερη κυκλοφορία του για τη φετινή χρονιά.

Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο ταλαντούχος Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους έχει δώσει ο έμπειρος Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο συγκεκριμένοι δημιουργοί συμπράττουν με τον Πάνο Κιάμο. Έχουν συμμετάσχει στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη, που έφερε ως τίτλο το όνομά του, υπογράφοντας τραγούδια όπως το «Σκανδαλο (Μη Μη Μη…)» και το «Έχω Δώσει Πολλά».

Το «Δύο Μέτρα Ουρανός» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητας της επικράτειας από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Cobalt Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα λίγες ημέρες αργότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ