Κένταλ Τζένερ : Υποφέρει από κρίσεις πανικού

Κένταλ Τζένερ : Υποφέρει από κρίσεις πανικού

Η Κένταλ Τζένερ παραδέχεται ότι δίνει μία καθημερινή μάχη με το άγχος, και εξηγεί πως υποφέρει από πολύ έντονες κρίσεις πανικού

Στο πρόσωπο της Κένταλ Τζένερ μπορεί να δει κανείς όλα όσα θέλει ένα κορίτσι και πολύ περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου και αυτό μιας καριέρας ενός επιτυχημένου μοντέλου.

Η Κένταλ μιλάει στο Harper’s Bazaar και ποζάρει γυμνή «τυλιγμένη» μόνο με πολύ, πάρα πολύ νερό.

Όμως πίσω από το όμορφο πρόσωπο, η Κένταλ παραδέχεται ότι δίνει μία καθημερινή μάχη με το άγχος, και εξηγεί πως υποφέρει από πολύ έντονες κρίσεις πανικού που την ξυπνάνε μέσα στη νύχτα.

«Έχω ένα τέτοιο εξουθενωτικό άγχος, επειδή μου συμβαίνουν όλα αυτά, που κυριολεκτικά ξυπνάω μέσα στη νύχτα με φοβερές κρίσεις πανικού», δηλώνει στο περιοδικό.

«Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο το να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια», υποστήριξε.

Η Κένταλ και τα υπόλοιπα μοντέλα της γενιάς της έχουν κατηγορηθεί ότι δεν κοπιάζουν τόσο σκληρά όσο τα μοντέλα κατά το παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ