Άγριος καβγάς ανάμεσα στα ζευγάρια Γκουντάρα – Κάκκαβα και Χατζίδου – Παύλου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους

Άγριος καβγάς ανάμεσα στα ζευγάρια Γκουντάρα – Κάκκαβα και Χατζίδου – Παύλου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους

Άγριο καβγά είχαμε ανάμεσα στα ζευγάρια Γκουντάρα-Κάκκαβα και Χατζίδου-Παύλου λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους στο Open.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου και τα όσα είπε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day αφορμή ήταν μια δήλωση του Γρηγόρη Γκουντάρα σχετικά με το ποιος θα είναι το πρώτο βιολί στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται άφησε να εννοηθεί πως τον πρώτο λόγο θα τον έχει εκείνος. Η δήλωση αυτή ήταν και η αφορμή του καβγά, που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η φωτογράφιση.

«Τσακωθήκαν πάρα πολύ άσχημα. Όταν λέμε πάρα πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα…. Αυτή η δήλωσή του Γρηγόρη Γκουντάρα πυροδότησε ένα πολύ άγριο καβγά μεταξύ των ζευγαριών. Μπήκαν όλοι στη μέση. Η γραμμή που έχει δοθεί από το κανάλι είναι πως θα είναι όλοι επί ίσοις όροις. Οι παρεξηγήσεις αυτές έφτασαν σε σημείο να ακυρωθεί η φωτογράφιση. Ενεπλάκη και ο Νίκος Κοκλώνης που είναι παραγωγός της εκπομπής. Δόθηκε νέα ημερομηνία για τη φωτογράφιση για να βγει η εκπομπή στον αέρα στις 6 Ιουλίου» τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ