Μια συνοδός κυριών μας αποκάλυψε 5 πράγματα που της λένε οι άντρες

Μια συνοδός κυριών μας αποκάλυψε 5 πράγματα που της λένε οι άντρες

Αν ρωτήσεις ποτέ έναν άνδρα αν έχει πληρώσει ποτέ για σεξ, η απάντηση που θα λάβεις μάλλον θα είναι αρνητική ή θα ακολουθήσει μια άβολη σιωπή και ίσως προσπαθήσει να αλλάξει θέμα.

Αν ρωτήσεις ποτέ έναν άνδρα αν έχει πληρώσει ποτέ για σεξ, η απάντηση που θα λάβεις μάλλον θα είναι αρνητική ή θα ακολουθήσει μια άβολη σιωπή και ίσως προσπαθήσει να αλλάξει θέμα. Όπως και να ‘χει, κανείς δεν είναι τόσο αδαής ώστε να μην ξέρει ότι πολλοί άνδρες εκεί έξω πληρώνουν για σεξ, με το 60% μάλιστα αυτών των ανδρών να είναι παντρεμένοι.

Μια συνοδός κυριών μας αποκάλυψε ότι αγαπά τους άντρες και λίγο πολύ τους θεωρεί σαν τα σκυλιά της, καθώς είναι πρόθυμοι να ευχαριστηθούν, ανταπροκρίνονται καλά στην εκπαίδευση, προσπαθούν να παίξουν με πολλά πράγματα, αν τους κυνηγήσεις τρέχουν μακριά και αν τους γυρίσεις την πλάτη σε ακολουθούν…

Μας αποκάλυψε επίσης ότι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί της τα μυστικά τους, καθώς τους κάνει να νιώθουν πιο οικεία. Διαβάστε παρακάτω 5 πράγματα που έχει ακούσει από άνδρες επανειλημμένα:

Θα προτιμούσα να είμαι με την γυναίκα μου

“Σίγουρα οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν να πετάξουν ένα κάρο λεφτά σε μια συνοδό κυριών, αλλά ούτε θέλουν και να συνάψουν μια σχέση που πιθανόν να έχει άσχημα αποτελέσματα για τον γάμο τους. Ωστόσο, οι άνδρες έχουν ανάγκες, και όταν αυτές οι ανάγκες δεν πληρούνται για οποιοδήποτε λόγο, καταφεύγουν σε άλλες λύσεις. Αγαπούν τις γυναίκες τους πραγματικά, και είναι κάτι που μου το αναφέρουν συνεχώς, ωστόσο έχουν βαρεθεί την μοναξιά.”

“Όπως σας έχω πει και άλλη φορά, η δουλειά μου δεν αφορά αποκλειστικά το σεξ, καθώς πολλοί άνδρες προτιμούν να πληρώσουν μια γυναίκα για την παρέα της, όταν η δική τους δεν είναι διαθέσιμη γι ‘αυτούς. Δεν είναι ότι δεν την αγαπάνε, απλά δεν μπορούν να νιώθουν άλλο μοναξιά.”

Δίνει περισσότερη προσοχή στα παιδιά/σκυλιά

“Φυσικά και μια γυναίκα θα δώσει περισσότερη προσοχή στα παιδιά και τα σκυλιά της. Στα παιδιά γιατί είναι απαιτητικά, και στα σκυλιά γιατί είναι χαριτωμένα. Οι περισσότερες γυναίκες ενοχλούνται μόλις ο σύζυγος τους επιστρέφει από την δουλειά και λόγω των υποχρεώσεων τους δεν τους δίνουν καμία σημασία. Έτσι αρχίζουν να αναρωτιούνται γιατί τους αποφεύγουν, και καταλήγουν να πληρώνουν χρήματα σε γυναίκες σαν κι εμένα για να πουν τα παράπονα τους, καθώς το σεξ διαρκεί ελάχιστα λεπτά και η περισσότερη ώρα είναι κουβέντα.”

“Όσες το διαβάζετε αυτό και συμπεριφέρεστε στον σύζυγο σας όπως όταν μαλώνετε το σκυλί σας για να κατέβει από τον καναπέ, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι πιθανόν να είναι ένας από τους πελάτες μου.”

Νιώθω σαν μια κινούμενη πιστωτική κάρτα

“Μερικές φορές λέω τι ωραία θα ήταν να μην αναγκάζομαι να δουλεύω και να έχω έναν άντρα να μου λέει “Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα χρήματα πια! Εγώ Θα σε φροντίζω.” Αυτό λέγεται “γάμος” και δεν ήμουν τόσο χαζή ή έξυπνη για να το δοκιμάσω. Ωστόσο, έχω να πω ότι δεν ζηλεύω τις γυναίκες που ξοδεύουν μεγάλα χρηματικά ποσά με την πιστωτική κάρτα των συζύγων τους, καθώς ακούω την άποψη τους γι’ αυτό.”

“Σε κανέναν άνδρα δεν του αρέσει η σύζυγος του να ξοδεύει τεράστια χρηματικά ποσά σε διάφορα πράγματα, και ο ίδιος να μην παίρνει τίποτα σε αντάλλαγμα. Ο γάμος είναι σαν μια επιχειρηματική συμφωνία: παίρνεις, αλλά πρέπει και να δώσεις. Έτσι, καλό θα είναι να κάνουν καμια φορά σεξ μαζί τους, γιατί δεν είναι ΑΤΜ.”

Μου είπε ότι δεν θέλει να κάνουμε πια σεξ

“Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, αλλά οι περισσότερες γυναίκες που είναι σε έναν γάμο πολλά χρόνια, ξαφνικά δεν θέλουν να κάνουν σεξ με τον σύζυγο τους και απομακρύνονται. Δεν ξέρω αν φταίει η εμμηνόπαυσή ή αν σιχάθηκαν ο ένας τον άλλον, ωστόσο είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά. Τώρα θα μου πεις ότι αυτό μπορεί να είναι και δικαιολογία και για τις πράξεις τους, ωστόσο είναι κάτι που συζητάνε συχνά μαζί μου οι περισσότεροι άνδρες με τους οποίους έρχομαι σε επαφή.”

Είμαι εγωιστής

“Σίγουρα οι άντρες είναι αρκετά εγωιστές. Για παράδειγμα, πολλοί από αυτούς που συναντάω έχουν τέλειους γάμους, ωστόσο τους αρέσει η ποικιλία όσον αφορά το σεξ. Όταν τους ρωτάω πως θα αισθανόντουσαν αν η γυναίκα τους πήγαινε με κάποιον άλλον, η απάντηση που παίρνω είναι: “Δεν θα το έκανε ποτέ… και εκτός αυτού είναι άλλο πράγμα… εγώ είμαι άντρας και δεν δένομαι συναισθηματικα…” Είναι άντρες οι οποίοι θέλουν η γυναίκα τους να είναι νοικοκυρά, πιστή και “αγριόγατα” στο κρεβάτι. Αν οι γυναίκες τους είναι “κουτάβια” στο κρεβάτι, ψάχνουν να βρουν αλλού την ηδονή. Σίγουρα δεν είμαι καλή νοικοκυρά, αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έχω άλλα χαρίσματα, γι’ αυτό κάνω και αυτή τη δουλειά.”

Πηγή: perpetual.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ