Πώς η Kέιτ Μος «έκοψε» απροκάλυπτα την Τζίτζι Χαντίντ από την κοινή τους φωτογράφιση

Πώς η Kέιτ Μος «έκοψε» απροκάλυπτα την Τζίτζι Χαντίντ από την κοινή τους φωτογράφιση

Ανέβασε φωτογραφία που φαίνεται μόνο εκείνη, ενώ το νεαρό μοντέλο μπλοκάρεται εξολοκλήρου από μια κάμερα - Χαμός στα social media.

Η κοινή τους φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια του διάσημου οίκου Stuart Weitzman από τον γκουρού των φωτογραφίσεων μόδας Mario Testino έκανε το γύρο των μίντια από την στιγμή που ανακοινώθηκε: Το νεαρό σούπερ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ και η βετεράνος πια Κέιτ Μος ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που ενθουσίασε τους πάντες.

H Χαντίντ δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη φωτογράφηση στον λογαριασμό της στο Instagram σχολιάζοντας την «τεράστια τιμή» να δουλέψει με την Kate: Είχαν την τεράστια τιμή και χαρά να φωτογραφηθώ για τη νέα καμπάνια του Stuart Weitzman με τη μια και μοναδική Kέιτ Μος. «Κέιτ πέρασα τέλεια μαζί σου και το πνεύμα σου και η παρουσία σου με άγγιξαν για πάντα».

https://www.instagram.com/p/Bdyu62wAJOv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy

Αυτά από την νεαρή σταρ της πασαρέλας, που απέδωσε σεβασμό και φόρο τιμής στην «παλιά».

Από την άλλη πλευρά όμως, η αντιμετώπιση δεν ήταν ανάλογη. Η Κέιτ Μος ανέβασε κι εκείνη στο λογαριασμό της μια φωτογραφία από το πρότζεκτ, θέλοντας να προμοτάρει τη δουλειά. Είναι μια «κρυφή ματιά», όπως γράφει από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για την καμπάνια του οίκου Stuart Weitzman με την Τζίτζι Χαντίντ. Το γράφει, αλλά δεν το δείχνει ποτέ…

Στην φωτογραφία φαίνεται η εντυπωσιακότατη Κέιτ Μος, μια κάμερα, ένας κάμερα μαν… Τι δεν φαίνεται; Η Τζίτζι Χαντίντ! Στο συγκεκριμένο καρέ, από τα προφανώς χιλιάδες διαθέσιμα, που επέλεξε να ανεβάσει η 43χρονη σταρ, δεν φαίνεται καθόλου η «συμπρωταγωνίστριά» της στο πρότζεκτ, καθώς την «μπλοκάρει» από πάνω ως κάτω η κάμερα!

https://www.instagram.com/p/BdzgGtUhlL7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy

Φυσικά το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, που γέλασαν με την απροκάλυπτη επίδειξη εγωισμού της Μος, αλλά και την επέκριναν με κάθε τρόπο με τα σχόλιά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ