ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚLive Streaming:

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στην πρεμιέρα των πλέι οφ (2-1) με αντίπαλο τον Άρη, έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη 2η αγωνιστική, στο παιχνίδι που προηγήθηκε της διακοπής λόγω Εθνικών ομάδων. Τώρα, οι παίκτες του Μαρτίνς ετοιμάζονται για τις αναμέτρηση κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αφού ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναμένεται να μεταφερθεί. Η διαφορά από τον Δικέφαλο του Βορράμειώθηκε στους 10 βαθμούς.

Η ΑΕΚ μετά το ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα του πλέι οφτου πρωταθλήματος, γνώρισε ήττα από τον ΠΑΟΚ (0-1), στο ΟΑΚΑ, πριν το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων. Έτσι, με τη διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ να αυξάνεται στους 12 βαθμούς και τους Άρη (-1) και Παναθηναϊκό (-3) να έχουν πλησιάσει αρκετά, προετοιμάστηκε για τη σημαντική αναμέτρηση στο Φάληρο.

Το παιχνίδιανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚείναι προγραμματισμένο για τις 20:00 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ LiveStreaming | Βατσλίκ: «Πρωτάθλημα και Κύπελλο»

Ο Τσέχος τερματοφύλακας εξέφρασε την απογοήτευση του με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έστειλε ενωτικό, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια της σεζόν με τον Ολυμπιακό, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ!

Αναλυτικά:

«Ήθελα πολύ να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο γιατί κανείς μας δεν ξέρει τι θα συμβεί σε τέσσερα χρόνια και στα 33 χρόνια θα μπορούσε να ήταν η τελευταία μου ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτό το περίφημο τουρνουά», αναφέρει μεταξύ άλλων αρχικά για την Εθνική Τσεχίας.

Και συνέχισε: «Μέχρι το τέλος της σεζόν, έχω μόνο στόχους με τον σύλλογό μου στους οποίους θα εστιάσω τα μέγιστα τώρα! Ένας τίτλος πρωταθλήματος και μια κατάκτηση κυπέλλου θα ήταν τουλάχιστον μερική λύση σε μια απογοήτευση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ LiveStreaming | Οφρυδόπουλος: «Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Το πρώτο παιχνίδι μετά την επανέναρξη της Superleague είναι ντέρμπι για την Ένωση, καθώς κοντράρεται στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και «καίγεται» να πάρει κάτι από το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος που είδε τους παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις, προσπάθησε σε κάποια φάση της προπόνησης να ανεβάσει τους τόνους και μίλησε σε έντονο ύφος σε έντονο ύφους στους παίκτες της ομάδας.

«Χρειάζεται να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 200%. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει, να πάει στα αποδυτήρια», είπε ο Έλληνας προπονητής, ζητώντας από τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να ανεβάσουν στροφές στον τρόπο που μπαίνουν στις φάσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ