ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming:

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει φτάσει σε νίκη από τις 20/3 και το ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ (1-0), όμως παρά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στη Σούπερ Λιγκ (ήττες από Παναθηναϊκό και Άρη) αλλά και τον αποκλεισμό στη φάση των «8» του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, από τη Μαρσέιγ (1-2, 0-1), μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Υποδέχθηκε, αρχικά, τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς. Χρειάστηκε την παράταση (0-0 καν. διάρκεια) και ένα γκολ του Τσόλακ (109′), μετά από το 1-0 που είχε διαμορφώσει ο Ελ Αραμπί στο 105΄, για να κλέψει την πρόκριση (1-1) λόγω του εκτός έδρας γκολ που ισχύει στη διοργάνωση. Στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός δεν διανύει περίοδο φόρμας και αυτό φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Από την έναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, έχει φτάσει σε δύο μόλις νίκες σε πέντε αγώνες (2-2-1), με τελευταία εκείνη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-2), σε ματς στο οποίο μπόρεσε να φτάσει στο γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έδωσε μάχη πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, όλα κρίθηκαν στη ρεβάνς. Η δεύτερη αναμέτρηση, στο Φάληρο, ολοκληρώθηκε με το ίδιο σκορ (0-0), με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. Εκεί, οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 105′ με γκολ του Ελ Αραμπί, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει (1-1) με τον Τσόλακ, τέσσερα λεπτά αργότερα, κλέβοντας το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, λόγω του εκτός έδρας γκολ. Το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά κριθεί, όμως οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν εκδίκηση, σήμερα, από τον ΠΑΟΚ, για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Θα το παλέψουν.

Το παιχνίδιανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 της Τετάρτης.

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Μαρτίνς: «Δεν είναι ευκαιρία για εκδίκηση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως δεν βλέπει το ματς με τον ΠΑΟΚ ως ευκαιρία για… ρεβάνς μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Όσα είπε ο Μαρτίνς:

Για το εάν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σαν ευκαιρία για εκδίκηση: «Δεν βλέπω το ποδόσφαιρο ως μία ευκαιρία για εκδίκηση απέναντι στις ομάδες. Είναι διαφορετική διοργάνωση. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής και πιο σταθερή θα κερδίσει τον τίτλο. Το βλέπουμε ως ευκαιρία να κερδίσουμε τον άμεσο αντίπαλό μας και να βρεθούμε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας».

Για τα προβλήματα: «Εκτός από την περίπτωση του Μανωλά, που παραμένει μη διαθέσιμος, έχουμε ακόμα 24 ώρες για επανεκτίμηση. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι προφανώς πιο κουρασμένοι από όλους».

Για το αν θα δούμε άλλα πρόσωπα στη συνέχεια: «Θα παίζουν πάντα οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να γίνουμε πρωταθλητές. Μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος μας. Μετά θα γίνει διαφορετική ανάλυση».

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Πασχαλάκης: «Θα δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το αποψινό (4/5, 19:00) ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του θα βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα υπάρχει κίνητρο, είναι ένα ματς που γίνεται στην έδρα μας. Σε κάθε ένα θέλουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, αλλά πέρα από αυτό κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Για τον 54ο αγώνα και τις αντοχές της ομάδας:

«Θεωρώ ότι με την διαχείριση που γίνεται θα βγει η σεζόν πολύ καλά, το διαχειριζόμαστε σωστά».

Για το αν υπάρχει από τώρα η σκέψη του τελικού:

«Είναι ακόμη μακριά, μείνανε 18 μέρες, αλλά πιστεύω ότι κάθε ματς είναι μια καλή προπόνηση για να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στον αγώνα Κυπέλλου».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακό θα παίζει για δύο αποτελέσματα. Περιμένουμε να κλειστεί πίσω και να μην μας «πρεσσάρει». Αυτό εξαρτάται από εμάς, από το πόσο έτοιμοι θα παρουσιαστούμε και τα ατομικά χαρακτηριστικά του καθενός. Με τον τρόπο που παίζουμε στην έδρα μας θα δυσκολέψουμε τον αντίπαλο».

Για το αν έχει καταφέρει η ομάδα να κάνει όσα ζητάει ο Λουτσέσκου:

«Περάσαμε δυσκολίες και αυτό δημιουργεί ένα ξεχωριστό μέταλλο στην ομάδα και σίγουρα σε αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο προπονητής μας. Είναι απαιτητικός, θέλει το κάθε ματς να το βλέπουμε σαν τελικό και έτσι κάνουμε από το Νοέμβριο και μετά».

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ