Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Χορταστική ισοπαλία στη μάχη κατά της νόσου ALS

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Χορταστική ισοπαλία στη μάχη κατά της νόσου ALS

Μπροστά σε 91.000 θεατές, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες με 3-3, σε ένα φιλικό όπου τα έσοδα θα πάνε για τη μάχη κατά της νόσου ALS.

Σε ένα φιλικό για καλό σκοπό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι ήρθαν ισόπαλες με 3-3 στο «Καμπ Νου» μπροστά σε 91.000 θεατές. Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να μαζευτούν χρήματα στη μάχη κατά της νόσου ALS, με τον Χουάν Κάρλος Ουνθούε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο τα γκολ ήρθαν από γκάφες των δύο τερματοφυλάκων. Πρώτα στο 21′ ο Πένια έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Άλβαρεζ έκανε από κοντά το 0-1 και οκτώ λεπτά μετά ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 1-1 με σουτ στην κλειστή γωνία του Μορένο.

Διαβάστε επίσης: Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League ο Ολυμπιακός

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν οι αλλαγές και το παιχνίδι άνοιξε. Ο Ντε Γιονγκ έκανε το 2-1 στο 66′ μετά από λάθος του Ντε Μπρόινε, αλλά στο 70′ ο Πάλμερ μετά ωραία ομαδική προσπάθεια έγραψε το 2-2.

Ο Ντεπάι σε αντεπίθεση έκανε το 3-2 στο 79ο λεπτό και το τελικό 3-3 διαμόρφωσε με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Μαχρέζ. Νωρίτερα, στο 87ο λεπτό ο Εμπέτε χτύπησε στο κεφάλι σε μονομαχία με τον Κρίστενσεν με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ