Μόνο ο Ρότα εκτός από τον «τελικό» με τη Μαρσέιγ (pic)

Μόνο ο Ρότα εκτός από τον «τελικό» με τη Μαρσέιγ (pic)

Με μοναδικό πρόβλημα τον Λάζαρο Ρότα συνεχίζει η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίζει η ΑΕΚ την προετοιμασία της για τον «τελικό» με τη Μαρσέιγ (9/11, 22:00) στην «Opap Arena», για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League.

Ο Λάζαρος Ρότα δεν προπονήθηκε για ακόμη μία μέρα και η συμμετοχή του στο ματς μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, ενώ δεν υπολογίζεται ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που είναι τιμωρημένος. Όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος τουλάχιστον στο μεσοεπιθετικό κομμάτι βλέπει για πρώτη φορά φέτος πλήρη την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: (Ξανά) ανάλυσε το: Το 100% του ΠΑΟΚ, η ατάκα του Φορτούνη και η αλήθεια των αριθμών

Το πρόγραμμα του ματς:

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της αναμέτρησης με τους Γάλλους, η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Τετάρτη με προπόνηση στα Σπάτα η οποία ξεκινήσει στις 18:00, ενώ νωρίτερα, στις 15:45 ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας θα βρίσκονται στην «Αγιά Σοφιά» για την καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά στην Μαρσέιγ, δεν θα προπονηθεί στην Αθήνα, καθώς θα πραγματοποιήσει προπόνηση στη Γαλλία το πρωί της Τετάρτης, ενώ το απόγευμα στις 20:00, στην αίθουσα Τύπου στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι Μασσαλοί θα δώσουν τη δική τους συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ