Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Το σκουφί, το σκουφί επειγόντως...
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

FIFA – Έναρξη συζητήσεων για διεξαγωγή Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια!

Η FIFA ανακοίνωσε πως ξεκινούν οι συζητήσεις σχετικά με την δυνατότητα διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δύο χρόνια αντί για τέσσερα που ίσχυε έως τώρα.

FIFA – Έναρξη συζητήσεων για διεξαγωγή Μουντιάλ κάθε δύο χρόνια! | to10.gr

Η FIFA ενημέρωσε πως οι συζητήσεις για την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε 2 χρόνια θα ξεκινήσουν επίσημα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021. Η συζήτηση θα εκκινήσει μαζί με τις Ομοσπονδίες ποδοσφαίρου προκειμένου να συζητηθούν όλες οι παράμετροι σχετικά με τη νέα αυτή πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επιμένει πως το άθλημα θα πρέπει να εκσυγχρονιστεί και αυτού του είδους οι μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την σωστή λειτουργία του. Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας, διαμηνύουν πως η διεξαγωγή του Μουντιάλ σε λιγότερο χρόνο από τον ισχύοντα (κάθε 4 χρόνια δηλαδή), θα βελτιώσει τις παρούσες συνθήκες.

Επιπλέον, η FIFA πρόκειται να συγκαλέσει μία διαδικτυακή συνάντηση με τις Ομοσπονδίες, προκειμένου να επιλύσει όλες τις απορίες ή τυχόν αμφιβολίες για την νέα αυτή πρόταση.

Έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη FIFA  σχετικά με το θέμα, το οποίο όπως είναι προφανές θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από