Μπαλοτέλι – «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην εθνική Ιταλίας»

Μπαλοτέλι – «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην εθνική Ιταλίας»

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μίλησε για τις σχέσεις του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, τονίζοντας πως θα ήταν όνειρο για αυτόν η επιστροφή του στη «Σκουάντρα Τζούρα».

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας δεν κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον τρίτο όμιλο της προκριματική φάσης του Μουντιάλ, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να έχει μια δεύτερη ευκαιρία να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ μέσω των μπαράζ.

Αρκετοί ήταν αυτοί που στάθηκαν στο γεγονός πως η Ιταλία αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό της φορ Τσίρο Ιμμόμπιλε, στο καθοριστικό ματς με την Ελβετία το οποίο στοίχησε και την πρόκριση.

Στο πρόσωπο του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ασκηθεί δριμεία κριτική, καθώς η «Σκούαντρα Τζούρα» παρουσιάζει αδυναμία στη δημιουργία φάσεων, ενώ στη προκριματική φάση παρουσιάστηκε αρκετά ακίνδυνη.

Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό το σκηνικό, ήρθαν οι δηλώσεις του Μάριο Μπαλοτέλι με τον παίκτη της Αντάνασπορ, να εκφράζει την επιθυμία να βρεθεί στις τάξεις της Ιταλίας έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, στέλνοντας έτσι το μήνυμα στο Ρομπέρτο Μαντσίνι να τον συμπεριλάβει στις επιλογές του ενόψει των μπαράζ.

«Τώρα αισθάνομαι καλά έπειτα από 2,5 χρόνια. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην εθνική Ιταλίας. Θα ήταν όνειρο, θα πήγαινα με τα πόδια από την Τουρκία αν ήταν να με καλέσουν στους αγώνες του Μαρτίου», τόνισε αρχικά ο «Super Mario», για να προσθέσει:

«Θα μπορούσα να είχα πάει στην Κίνα για να συνεχίσω την καριέρα μου, ο Μαντσίνι με έκανε να αλλάξω γνώμη. Έχω άριστη σχέση μαζί του, είχα πάντα τέτοια. Μου έχει πει ξεκάθαρα αυτό που ζητάει από μένα για να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Εάν εγώ είμαι καλά, γιατί να μην συμπεριληφθώ στην αποστολή της εθνικής ομάδας;».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ