Ο Μπάιρον Σκοτ μπέρδεψε τα «80s» με τη σημερινή εποχή (vid)

Ο Μπάιρον Σκοτ μπέρδεψε τα «80s» με τη σημερινή εποχή (vid)

Ο Μπάιρον Σκοτ ρωτήθηκε για το ποιες χώρες ξεχωρίζει ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων με τις απαντήσεις του να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση.

Viral με όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο, κατάφερε να γίνει ο Μπάιρον Σκοτ με τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τις χώρες που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς και του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για το ποιες ομάδες ξεχωρίζει ενόψει του ολυμπιακού τουρνουά και ποιες θα μπορούσαν να κοντράρουν την εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών στη μάχη για το υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στην απάντηση του έδειξε λίγο μπερδεμένος, αφού η Γιουγκοσλαβία που ανέφερε δεν υφίσταται ως κράτος, ενώ η Σερβία δεν προκρίθηκε… Όσο για τη Ρωσία, ούτε και αυτή θα πάρει μέρος στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν νομίζω ότι το χρυσό μετάλλιο είναι πλέον εγγυημένο, αλλά μπορούμε να το κερδίσουμε. Αν στοιχημάτιζα , θα έβαζα χρήματα στις ΗΠΑ. Αλλά η Γαλλία θα μπορούσε να είναι καλή, η Γιουγκοσλαβία είναι πάντα καλή, όπως και η Ρωσία. Υπάρχει πάντα μια ομάδα που εκπλήσσει, φέτος θα μπορούσε να είναι η Κίνα».

Βέβαια, οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση αφού όσες χώρες ανέφερε ο Σκοτ, είτε δεν προκρίθηκαν στην Ολυμπιάδα είτε… δεν υφίστανται πλέον.

Ρωσία και Κίνα δεν έχουν κατορθώσει να κάνουν κάτι ιδιαίτερο τα τελευταία χρόνια ενώ δεν κατάφεραν να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χάνοντας τη μάχη στα προολυμπιακά τουρνουά του Σπλιτ και της Βικτόρια αντίστοιχα.

Επιπλέον, κανείς δεν ξέρει ποια ομάδα εννοούσε ο άλλοτε σπουδαίος γκαρντ όταν ανέφερε τη Γιουγκοσλαβία αφού τόσο η Σερβία όσο και η Κροατία αποκλείστηκαν από την τελική φάση του Τόκιο, ενώ η μόνη ομάδα που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς και η οποία αποτελεί «απόγονο» της Γιουγκοσλαβίας είναι η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ