Το δώρο του Τζόκοβιτς στον Ντέλιεν (pic)

Το δώρο του Τζόκοβιτς στον Ντέλιεν (pic)

Ο Ντέλιεν ηττήθηκε από τον Τζόκοβιτς στον πρώτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων και στη συνέχεια ζήτησε τη φανέλα του Σέρβου, ο οποίος δεν του χάλασε το χατίρι.

Ο Ούγκο Ντέλιεν δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον Σέρβο να επικρατεί εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) και να παίρνει με επιβλητικό τρόπο την πρόκριση στον δεύτερο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Βολιβιανός τενίστας, ο οποίος στάθηκε άτυχος στην κλήρωση καθώς έπεσε πάνω στον Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, γνώριζε εξ αρχής ότι έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να καταφέρει να αποκλείσει τον Σέρβο. Πιθανότητες που εξανεμίστηκαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά βγήκε στο κορτ για να απολαύσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και το παιχνίδι απέναντι στον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τζόκοβιτς έφτασε εύκολα στη νίκη – πρόκριση στον δεύτερο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων και θα συνεχίσει την προσπάθειά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Μετά το τέλος του αγώνα, το Νο. 139 της παγκόσμιας κατάταξης προέβη σε μια κίνηση, που δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουμε στο τένις. Μια κίνηση που γίνεται κυρίως στο ποδόσφαιρο, με τον Βολιβιανό να ζητάει τη φανέλα του Σέρβου! Φυσικά, ο Νόλε δεν του χάλασε το χατίρι. Μάλιστα, στα αποδυτήρια οι δύο τενίστες έβγαλαν και την αναμνηστική, με τον Βολιβιανό να την ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ